sve ti pise u ovoj temi sto si dao, tako da si mogao i u njoj nastaviti ili je barem procitati
sve ti pise u ovoj temi sto si dao, tako da si mogao i u njoj nastaviti ili je barem procitati
iPhone 5s 16 GB
Na ta pitanja, u vezi cijene, i razlike između njih, i da li opravdava K610 višu cijenu, na sve to ti je odgovoreno u ovoj temi... samo treba pročitati sve stranice...
Al ajd, po neznam ni ja koji put: glavana razlika između K610 i k750 je u tome što je K610 noviji model, ima fizički veći ekran, ima 3G (za video-pozive), nema joystick... razlog što je skuplji upravo leži u tome što je on 3G mob...
Prednosti K750 su: AF,blic, baterija i FM radio... E sad, šta ti želiš od mobitela to je glavno pitanje... ako ti AF i blic nisu nužni, onda ćeš biti zadovoljan i sa K610...
Zadnji uredio Ico : 26-12-2006 u 11:08 Razlog: Prebačena tema, pa treba promjeniti post... :)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
netko kaze k750 cvrsci bolji,a drugi kazu da je kuciste klimavo skripavo,koj ima kvalitetnije kuciste i bolju tipkovnicu?
bio nekad oglas...
Po meni, K610 ima puno bolje kućište... Na K750 koji sam držao u rukama, imao sam neki loš feeling za poklopac baterije a i poklopac kamere nije me previše oduševio...
Što se tiče tipki, tu su negdje i nema baš prevelike razlike...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kvaliteta izrade na strani k610, kamera na k750.
k750 je bolji izbor,a k610 je noviji.
da tek sam sad vidio kolko znaci autofocus a moj v630 ga nema...iako mob nije los
Bookmarks