ETO na,ukleli ste mi "BT". sad ne mogu spojit benq-siemens EL71 preko njegovog "mobile phone menagera". Preko Bluesoleila prenosim podatke i Serial port service radi.
![]()
ETO na,ukleli ste mi "BT". sad ne mogu spojit benq-siemens EL71 preko njegovog "mobile phone menagera". Preko Bluesoleila prenosim podatke i Serial port service radi.
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
meni se dešava isto! do sada sam sve operacije obavljao direktno preko Bluesoleila tako da nisam imao potrebe koristiti druge programe. sad vidim da ne mogu spojit EL71 preko njegovog "Mobile phone menagera", ali preko npr. "Mobile mastera" mogu...wtf?Izvorno postao AutoXpert
daj neki link. downloadao sam verziju 6.5.1. A sad će radit "uninstall".madrfakr
Zadnji uredio AutoXpert : 29-10-2006 u 20:37
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
moja je evaluation verzija 6.5.1.
mislim da ću ipak nabaviti kabel - s njim je moguće mijenjat firmware, a psihički mi je ugodnije saznanje da se baterija pri tom čak i puni
pa nije baš dobro puniti mobitel ako je napola pun ili skoro pun...Izvorno postao haloBing
Seriously?
na EL71 se punjenje preko usb-a može uključiti ili isključiti prema potrebiIzvorno postao Compov
Evo malo sam napredovao, uspio sam pokrenuti Bluetooth Serial Port Service, ali mi još uvijek Nokia PC Suite odbija suradnju. Jel postoji ikakav način osim kabla da se ostvari ova konekcija između Bluetooth donglea i Nokije 6280, a da se koristi PC Suite?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ovo je bezveze. Ni meni ne radi Bluesoleil konekcija za serial port, što znači da bilo kakve naprednije mogućnosti ne funkcioniraju. Bezveze totalno. Što napraviti? Jel se može ikako koristiti ugrađeni Microsoftov ili Widcommov (uostalom gdje se može naći?) BT stack?
Eto toliko o instalaciji Widcommovog BT stacka...Još mi samo ostaje da pokušam koristit MS-ovo nesazrelo čedo. Widcommov mi ne prepoznaje BT dongle i nemogu ništa s njime napraviti.
Zadnji uredio T-Maca : 30-10-2006 u 14:27
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ma i kod mene ta BlueSoleil steka.
Prijenos datoteka ide bez problema, to radi ok. Ali dok upalim serial port (COM), onda sve pada u vodu. MPM za Siemens skuzi mob i s njega ocitava tako dugo dok ne pokusam prenesti neki file. Onda se odma COM port ugasi i kaze "No device detected", dakle jednostavno se iskljuci.
Totalno bez veze!
Bookmarks