Kod mene nikad problema,prepoznao mi je do sad sve mobove koji imaju bluetoth i na stolnom i na laptopu.Uključim program nađe mi mob,klik na ikonu uređaja da uspostave vezu i klik na transfer files i šljaka.Bluesoleil je mrak.
Kod mene nikad problema,prepoznao mi je do sad sve mobove koji imaju bluetoth i na stolnom i na laptopu.Uključim program nađe mi mob,klik na ikonu uređaja da uspostave vezu i klik na transfer files i šljaka.Bluesoleil je mrak.
Kod mene BlueSoleil radi bez problema, ko švicarski sat. Sa svim mobitelima sam se odmah spojio i prebacivao stvari u oba smijera, do sada niti jednom nije zaštekao a imam ga više od godinu dana. Stvarno odličan i jednostavan program.
PREDATOR
ja isto iman taj bluesoleil , i na sve mobitele mi je radilo bez greške ( T610,T630,K750i, N71), pa neznan kako vama ne radi....
i meni radi bez najmanje greske vec godinu dana.. spajao nokie,se,siemense,i samsunge,koji obicno imaju problem sa spajanjem.. sve uvijek ide za 10..
Moj prvi BT je bio MSI BToes sa Vidcomm driverima i to je na SP1 sa P900 radilo bez problema. Moga si sto god si htio. Onda je dosao SP2 i sa njime vise bas i nije radilo. A oni genericki MS drveri su koma. Sa onime ne mozes inicirati niti najobicniju serijsku vezu. A o nepodrzavanju slusalica da ne pricam.![]()
![]()
![]()
Onda sam probao neki BT sa Blusoleil softom i to mi je bila jos veca katastrofa. Na tome mi u vecini slucajeva nije nista radilo jer on nije kuzio da je BT ustekan. To sam dao frendu kojemu i danas radi bez problema.![]()
Vratio sam se natrag na MSI jer mi je tu barem radio file transfer sa svim mobovima.![]()
Sad koristim Bekonnekt sa Toshibinim softom i stvar funkcionira savrseno sa svime sa cime sam probao. A kupio sam ga bez veze zato jer je kostao 100kn. Nije da sam mislio da ce mi raditi kako treba.![]()
oduvijek sam korsitio blue soleil ako nisam koristio od proizvođača moba i nikad problema, i kad god netko ima problema sa BT-om preporučim mu blue soleil
DUKE II CMGSN
Slažem se gore sa Compov-om.Program je fakat o.k.Nije me još razočarao a koristim ga cca 2,5 god.Za ono što meni treba(a to je prebacivanje fileova) je izvrstan.Kome se ne sviđa postoji alternativa(uvijek),a kome ne šljaka nek' pita.
pronadi bluetooth software od toshibe
After all...
Meni sve radi ko podmazano osim serial port servicea, a to mi baš treba.
Jel zna tko kako da upalim serial port service?
evo i male demonstracije:
http://www.uploading.com/en/files/O6...oleil.3gp.html
Zadnji uredio Carbon : 07-06-2007 u 23:19
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Nitko ne zna?
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Bookmarks