ovosi kakav mob zelis....
Kojega da izaberem???
ovosi kakav mob zelis....
TDI macht Spass
Što bolji!Izvorno postao DarioB
po spec je d900 bolji, ima 2mm veci ekran, bolju kameru
TDI macht Spass
e900 ima touch tipke one,bolji dizajn(subjektivno),d900 ima bolju rezu i autofokus...
Zadnji uredio smogovac : 24-10-2006 u 19:17
Uzmi ono sta ti odgovara i slusaj malo svoje misljenje i to razmotri.
E900 i D900 su dobri.
Ako ti cijena nije bitna onda D-seriju
Ako cijena nije bitna, uzmi D900...![]()
Bom Chicka WahWah
d900 ima već i po 2000kn tak da cijena je manje više tu negdje,d900 užasno brzo pada cijena,to ti sve govori,tko ga ima,obično brzo promijeni...![]()
od ova dva d900 iako mu prebrzo pada cijena sto nije karakteristika samsunga
brzo padanje cijene je itekako karakteristika samsunga....sam ću usporediti n70 koja je izašla u iso vrijeme kad i d600,ja onda uzeo d600 za 2750kn toliko je i njoka bila..pogle sad d600-ima i po 1200kn,n70-najniže-1800kn..
samsungu i svim tim fensi mobovima jako brzo pada cijene i to pogotovo samsungu...![]()
Nije do samsunga nego do robe od kuda je kao naprimjer....maznuta paleta...Izvorno postao sonyck
d900 ima već i po 2000kn tak da cijena je manje više tu negdje,d900 užasno brzo pada cijena,to ti sve govori,tko ga ima,obično brzo promijeni...![]()
Dosta sam naletio na ljude koji prodaju jeftino mobove koji su na kraju bili maznuti a cijena je niska...
D900 je sam u veleprodaji pod nabavnom cijenom 280€bez PDV znaci tu nesta ne stima ako je 2.000kn..
Oni koji ga dofuravaju ga dobivaju za 330€ tako da ne vidim da bi ga neko vec glanc novog prodavao za 2.000.
Ja sam svog D900 kod samsunga registrirao i vidim da je sve pet.....![]()
ima ekipe koja iz vana i puno jeftinije nabavlja..novi su oko 2200kn najniže,ovo šta sam je vidio su par dana korišteni sa folijom gore i garancijom...ja da danas biram uzeo bi prije d600-koji je out-ali naj omjer uloženo dobiveno...i uopće se ne radi o mazunoj paleti i sam to znaš
Hmm.. 2.200 cudno jer vani prije 2 dana sam vidio za 399€ pez pretplate.Izvorno postao smogovac
Gledao sam oglase nista posebno jeftino..350€ ili 370€.
Znam da bi jeftino dobio bi trebao gomilu mobitela narucit a tu se radio o 30 komada.
Cak ni iz Shing provincije nebi jeftinu cijenu dobio. Veleprodajna cijena na 100 komada sta ispod 100 nemozes kupiti je 125$ na komad/100 na narudjbu.
Ali hebiga, imas izvore koji su bolji od Samsunga![]()
ha očito da imam...i svi oglasniku sa garancijama..2300kn je prosječna cijena..i za Božić će biti oko 1900kn novi sam tak...mob je tanak i to je to čista šminka...nema ništa po čemu bi ga izdvojio,a kamoli oko npr. 2400kn za njega...
i E900 ti je vise zenski mobitel...![]()
a ni d900 ne bježi daleko od toga![]()
ne bi se baš složio s tobom...da je e 900 ženski ziher si ga ne bi uzeo,mobitel je jednostavno odlično dizajniran...Izvorno postao Mato
![]()
Zadnji uredio lucky : 25-10-2006 u 10:42
Ja sam si htio uzeti E900 i treba je rekla da je vise zemski mobitel,i da su u ducan prije mene dosle dvije osobe,jedan je lik E900 kupio zeni,a drugi si sama treba kupila,i moja si ga je seka sebi kupila...A D900 ne bih se slozio da nije daleko od E900,ipak je veci glomazniji...Vishe je za musku ruku!Izvorno postao lucky
![]()
uff,11mm je za pravu mušku ruku,....
uzmi si d900, e900 mi je vise za zene
D900 mi se čini bolji u svakom pogledu.
Ja isto mislim da se isplati dati parsto kuna više za d900.
D900nemoj ni razmišljat od E900
d900,dosta bolji mob za ne puno višlju cijenu
Bookmarks