nope, baš je 14400... provjereno...
( SX1 ) realna iskoristivost zbog gubitaka je cca 11 - 12 kbps
nope, baš je 14400... provjereno...
( SX1 ) realna iskoristivost zbog gubitaka je cca 11 - 12 kbps
i jos samo da si vidio cjenik usluga i procitao da u VPN mrezi data pozivi nisu besplatni![]()
dobar grah daleko se čuje
ako nisi znao, ovo nije data poziv... naime, taj poziv je obican poziv do mobitela... a tek na pocetku fiksne telefonije zapocinje data poziv...
pa moram priznati da nisam znao jer nekako sam bio uvjeren da je CSD = GSM Analogue Data Call.
dobar grah daleko se čuje
@Krompirko
Si 100% siguran da ti data call zapocinje tek na pocetku fixne? I jedna mana tog sistema je cinjenica da moras dignut slusalicu prije pocetka poziva i spustit je nakon zavrsetka, zar ne?
Inace svidja mi se ideja
Sto se surfanja tice, nije li jednostavnije spojiti mob direktno na komp i dignut dial-in server? Naravno ukoliko je komp vec na neki nacin online.
EE vidis... to se cekalo da se kaze, nadje...
Inače... u slobodno vrijeme danas sam radio na izmišljanju kako postaviti relej koji će dat signal da je slušalica podignuta...
kad to napravim i vidim koliko me što izašlo, ću sve narpavit u jednoj kutiji...
mislim, ovo je jednostavna stvar... samo treba imat vremena...
a cijena za taki uređaj ne bi trebala biti veća od 50 KN...
Ali iskreno, priznajem, malo ljudi koji imaju Team opciju se žele petljat sa ovakim stvarima, tako da dok nam simpa ili vip ili neznam ni ja tko ne uvedu stalno da sa jednim favorite brojem besplatno pričamo, e do tad je ovo recimo neisplatvo...
A prek tele2 mukte broja? Bi tak funkcioniralo? Inace svaka cast na ideji!!
A i na t-mobile ima unlimited, onda bi te takav poziv dosao sam 25 lipa!
Samo podizanje, a i spuštanje slušalice može se izvesti pomoću DTMF dekodera. Imam ti ja negdje shemu cijelog uređaja za uključivanje i isključivanje kao i kontrolu stanja pomoću DTMF-a. Ako te zanima pošaljem ti kopiju.Izvorno postao Krompirko
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks