= Citat = Izvorno postao sizif
i......dode 16-ti rodendan i prestane se covjek cudit da ljudi razlicito reagiraju u slicnim situacijama........
i ako ces bas detaljnije objasnjenje.......veci je probljem (problem nacelne prirode) to ako su zastitili da mozes mozes koristiti samo njihovu bateriju, nego dati za njihovu bateriju 20 kuna vise.......sasvim je dovoljno sto su zastitili karticu, ako su zastitili i bateriju, a nadam se da nisu, nista vise od Sonyja nece da kupim......razmes druze.....
Ma kakve su ovo besmislice?

Ne znam konkretno zasto ti H2 nije zelio raditi sa baterijama koje si u njega stavio, to mi je pomalo neobjasnjivo s obzirom na njihov kapacitet i sa obzirom na to da su Hama stvari prilicno razumna alternativa originalnim dijelovima.

Medjutim, pouzdano znam sljedece. Imam doma set Sanyo punjivih baterija od 2500 mAh, zatim set Hanhel 2300 mAh baterija, te set punjvih Duracell baterija od 2500 mAh. Svi aparati koje sam si uzimao doma iz ducana, od frendova ili na bilo koji drugi nacin radili su sa svakim od navedenih setova beterija i to bez iznimke.

Navedenu cinjenicu pogotovo mogu potvrditi za Sony modele, cak i na vrlo bliskome srodniku tviga modela...H1.