Pa kupit ću neonku al me ovo samo zanima, jel već imam jednu crvenu led diodu i spojim je sa žičicama na onaj 4-pin i radi.
Pa kupit ću neonku al me ovo samo zanima, jel već imam jednu crvenu led diodu i spojim je sa žičicama na onaj 4-pin i radi.
Pitanje koliko će dugo radit...
Hm, po pravilu, bilo bi najbolje nikad ne opterečivati matičnu ploču dodatnim trošilima... a pogotovo ne nečime što ti praviš ( nije defaultni proizvod ) jer bi moglo biti neželjenih posljedica...
znači, sve što radiš , a treba ti za osvjetljenje kompa, moding, sve kerefeke, spajaj direkt na napajanje...
Izvorno postao Krompirko
Al ja sam tu diodu iščupao sa ladice od hard diska, ima jedna zelena i jedna crvena.
Mene bi zanimalo kako slozit neko full jako svijetlo da svijetli iz kompa...one diode kaj ima za kupi kaj su u stangama (sharkoon) tipa http://links.hr/index.php?option=art...kl=070.900.143 me ne zanimaju jer su preslabe ja bi nesto da bude skoro jako ko zarulja![]()
dakle da se bas vidi unutra al da svijetlo ima onak neku svoju gustocu neznam kak bi rekao
i jel ima negdje za kupit onda te gotove ledice kaj se sam spoje na molex il treba kemijat nes jer me tog pomalo strah![]()
Pa imaš za kupit neonke, to bi trebalo bit dovoljno jako.
Zašto bi spajanje LED-ica predstavljalo problem? Ako te baš toliko strah, kupi neki krš od napajanja, pali ga solo bez ostatka konfe tek toliko da testiraš i deri.![]()
MA definitivno nebi neonke jer mi se ne svidaju (imam lose iskustvo s njima) neg kako da onda uzmem i di i kak da spojim te diode i koje da kupim...
jel moze to neko malcice pojasnit il ak ima vec negdje napisano...i nisam vidio nigdje vece diode od 5v...
Bookmarks