vlc playerIzvorno postao bollas
vlc playerIzvorno postao bollas
ako netko želi na "privatni" torrent site , neka mi pošalje pp , poslat ću mu invite . site je lijepo organiziran , brzine idu od 100 kb/s pa do neba , samo je poželjno da uploadate koliko i skinete jer se tako održavaju velike brzine za sve članove.
daj meni daj meniIzvorno postao croreiki_
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Izvorno postao niten
NITEN, HVALA
problem sa brzinom moze bit i ako imate wlan i ako nije slozen port forwarding. obavezno obratiti paznju na to, moze se provjerit ako se logirate u preferences od wlan-a
Ja imam brzinu 384/64 jes slabo ali moze se i skidam preko torrenta brzinom 40-46kb/s. Ja mislim da je to i maksimalno za ovaj internet.
Jednostavno sam pomocu shareaze namjestio upload na 20% jer sam vidio da na tome ogranicenju imam najveci download.
Cim povecam upload preko 20% download mi se smanji.
pa to je dobro poznato što veči upload to manji download
A KAJ SAD TI GLEDAS�
koristim bitcomet i postavila sam si...
maksimalna brzina preuzimanja - neograničeno kb/s
maksimalna brzina slanja - 8 kb/s
.. i skida mi kooo ludodobro, opet to ovisi koliko ima seedera ali svejedno brijem da je 8 jako dobra brojka za upload
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
?? sto veci upload to veci download. ali nemora bit. ja upload ogranicim na 10kbps i skida mi maximalnom brzinom bez obzira koliko je upload.Izvorno postao Ifrit
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Te brzine ponajviše ovise o "zdravlju" torrenta... Ali pod uvjetom da je torrent "zdrav" te ima puno seedera ja max brzinu izvučem pomoću NetLimitera, a ostavim DL i UL u torrent clientu na unlimited...
Evo danas sam baš nešto skidao, brzina je bila 100-106 kbps, a upload blizu 0 (NetLimiter ne da da se stavi baš 0, a i treba malo UL-a za komunikaciju sa serverom) vrtilo se uglavnom oko 0.5 kbps za UL.
Na kraju mi je za skinutih ~100mb uploadao svega nepunih 1MB!
Meni ovako funkcionira savršeno.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks