a moja iskustva....well interijer se mijenja svake godine...upicanili su referadu a sad je na redu ulazna recepcija......itd itd.....

in je uciti u knjiznici i visit u kefi i okolnnim bircevima......biti u 7 ujutro u totalnoj tolaeti sa full make upom

šala na stranu (iako u šali ima istine) ima jako dobrih profesora i jednako tako (ako ne i još više) loših...

oni koji su mi bili jako dobri su Špiljak iz engleskog.....jako dobra, zatim Gulin iz računovodstva..... općenito katedra na računovodstvu je zanimljiva...jako su dobri stručnjaci, neki su i jako strogi dosta traže ali i daju....

Gorenc iz trgovačkog prava je dobar,
Za mikroekonomiju preporučkam prof Fučkan ali moraš ići na sva predavanja i kolokvije i onda nećeš imati problema....matematiku ne ići kod u joj kak se zove...jesus stara sam ima jedan tip kod kojeg NE želiš ići....statistika kod prof Dumičić ........ Javne e javne su priča za sebe...ni u ludilu k Žderiću ili Jelčićki.... ni u ludilu to je brrrrrrrrr

Statistiku, matematiku treba na kolokvije obvezno...
što se tiče računovodstva meni je lakše bilo na ispitu nego preko kolokvija
Trgovačko pravo, engleski, informatika....to je ok

mikro je tak tak, makro i počela mogu bit zajebana

sad se više ne sjećam što je još na prvoj i drugoj... poslovna organizacija...to se da...

ali počela i statistiku te matematiku treba izbjeći prebaciti na drugu i jednako tako javne ne prebacivati na treću

ljudi su masovno padali zbog financija treću godinu očiste treću a financije na komisiju pa ti vidi