6280 je zakon![]()
Nokia 6280
Nokia 6233
6280 rules... nabavio sam je prije par dana i mob je mrak. software 6233 i 6280 je identičan (series 40 platforma). 6233 nisam ni uzeo u obzir pri kupnji jer je meni osobno mob ružan, a 6280 je svime čista perverzija...
svoj glas dajem za 6280![]()
6280 meni osobno ljepsi
sto se tice svega ostaloga, potpuno su identicni (meni, velicina ekrana...)
upravo mi sutra treba doci jedna N6280![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
pozdrav svima. razmisljam o kupnji jednog od ova 2 modela, i puno sam proucavao, 6233 mi je bila malo privlacnija, ali koliko sam skuzio, uz nju se ne dobije usb kabel ni slusalice, a uz 6280 se dobije?? kak to nitko nije spomenuo?![]()
Uz 6280 se dobije i memo kartica i usb i hands-free...
A mislim da bi se trebalo dobiti i uz 6233...![]()
Da uzmeš bilo koji od ta dva modela nećeš pogriješiti...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
6280 je po meni bolji i ljepsi izbor iako su softverski gotovo isti.
isti ***** drugo pakovanje.....![]()
glas dao za 6280 jer sam ga imao i prezadovoljan mobom![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
što se softa tiče,tu su negdje, ali 6280 daleko atraktivnija na prvi, drugi i treći pogled, bljeskalica, jedino što se malo zna klimati..................
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Glas dajem 6280...imao sam prilike isprobati oba moba, a na kraju sam nabavio 6280 i mobitel je odličan...brzi meni, odličan ekran, prima kartice, dobar fotić, dobre igre, jedino da je taj slide malo bolje napravljen...![]()
Bom Chicka WahWah
Dobar izbor El Niño...
I ja sam nabavio 6280...![]()
@El Niño: sve to podržava i 6233 samo što nema blic, i nije klimav (normalno jer je candybar)... Ali ko što sam reko, da klimavost mene ne smeta... navikneš se...![]()
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mene bi ta klimavost pojela. Moj prvi k750 je bio malo klimav(škip) što me jako mucilo, a novi iz t-mobila je cvrst ko kamen.
Al dobro, kod 6280 je stvar kaj se već unaprijed zna da se klima, pa ljudi znaju kaj kupuju...mene isto ne smeta kaj se klima...dok je kod Samsunga sve super, ali nakon nekog vremena se počne klimati, pa ljudi šize na to...
Bom Chicka WahWah
glasam za 6233
vuki samo ih daj imaš moj blagoslov![]()
Bookmarks