što se softa tiče,tu su negdje, ali 6280 daleko atraktivnija na prvi, drugi i treći pogled, bljeskalica, jedino što se malo zna klimati..................
Nokia 6280
Nokia 6233
6280 meni osobno ljepsi
sto se tice svega ostaloga, potpuno su identicni (meni, velicina ekrana...)
upravo mi sutra treba doci jedna N6280![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
što se softa tiče,tu su negdje, ali 6280 daleko atraktivnija na prvi, drugi i treći pogled, bljeskalica, jedino što se malo zna klimati..................
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Glas dajem 6280...imao sam prilike isprobati oba moba, a na kraju sam nabavio 6280 i mobitel je odličan...brzi meni, odličan ekran, prima kartice, dobar fotić, dobre igre, jedino da je taj slide malo bolje napravljen...![]()
Bom Chicka WahWah
Dobar izbor El Niño...
I ja sam nabavio 6280...![]()
@El Niño: sve to podržava i 6233 samo što nema blic, i nije klimav (normalno jer je candybar)... Ali ko što sam reko, da klimavost mene ne smeta... navikneš se...![]()
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mene bi ta klimavost pojela. Moj prvi k750 je bio malo klimav(škip) što me jako mucilo, a novi iz t-mobila je cvrst ko kamen.
Al dobro, kod 6280 je stvar kaj se već unaprijed zna da se klima, pa ljudi znaju kaj kupuju...mene isto ne smeta kaj se klima...dok je kod Samsunga sve super, ali nakon nekog vremena se počne klimati, pa ljudi šize na to...
Bom Chicka WahWah
Bez razmisljana Nokia 6280 ekstra mob.
i ja dižem zelenu pločicu za N6280.neusporedivo je ljepši. 6233 s još tolko funkcija , kolko ima ne može prikriti svoju ružnoću.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
[QUOTE=OuttaControl]Evo mene po xxx ti put ali znajte da ja ne ostavljam usporedbe samo za sebe već i za prijatelje rodbinu.....................
Znači vaše osobno mišljenje koji je bolji
Probao oba, bolje lezi u ruci,atraktivnija, meni bolje tipke i kompaktnija Nokia 6280![]()
OŠ´ ti da ja tebe ispizdim??Izvorno postao AutoXpert
Nema ružnih
To ti je kao kod žena ima samo lijepih i lijepših!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
AutoExpert i Vuki: o ukusima se ne raspravlja...
Meni su oba moba moba lijepa, samo što mi je 6280 atraktivniji...![]()
![]()
A koliko vidim u anketi, 6280 uvjerljivo vodi...![]()
sve ovisi,netko preferira klizne,netko preklop netko monoblock...dotični treba primiti oba moba u ruku i zaključiti koji mu više paše..pogriješiti neće...![]()
Budem te ispizdil istoIzvorno postao Ico
Prihvačam glasove samo onih koji su imali oba mobitela na korištenje!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
glasam za 6233
vuki samo ih daj imaš moj blagoslov![]()
pozdrav svima. razmisljam o kupnji jednog od ova 2 modela, i puno sam proucavao, 6233 mi je bila malo privlacnija, ali koliko sam skuzio, uz nju se ne dobije usb kabel ni slusalice, a uz 6280 se dobije?? kak to nitko nije spomenuo?![]()
Uz 6280 se dobije i memo kartica i usb i hands-free...
A mislim da bi se trebalo dobiti i uz 6233...![]()
Da uzmeš bilo koji od ta dva modela nećeš pogriješiti...![]()
6280 je po meni bolji i ljepsi izbor iako su softverski gotovo isti.
isti ***** drugo pakovanje.....![]()
glas dao za 6280 jer sam ga imao i prezadovoljan mobom![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
bas kao sto ti je ico rekao koji god uzmes nes pogrjesit(neznam jel ko spomenuo al 6233 ima jedan od najboljih zvukova dosad)
6280 meni osobno ljepši,ima prednju kameru (koja ti je beskorisna ako ne koristiš videopoziv) i fizički veći ekran. 6233 ima stereo zvučnike i ne klima se (što nekima smeta,nekima ne). koji god uzmeš,ne možeš pogriješiti![]()
Bookmarks