baterija ti krepala na matičnoj... kad je komp uštekan a isključen još je pod naponom i pamti... kad ga skroz odvojiš od mreže prelazi na bateriju... ako baterija neradi neće pamtiti postavke biosa...
baterija ti krepala na matičnoj... kad je komp uštekan a isključen još je pod naponom i pamti... kad ga skroz odvojiš od mreže prelazi na bateriju... ako baterija neradi neće pamtiti postavke biosa...
Seriously?
slažem se sa tobom, ali ja mislim da neke matične ploće kad ugasiš komp, znaći shutdown napraviš i kada ga pališ opet a nisi ga išteko iz mreže opet moraš poriktavat vrijednosti...neke ne ostanu pri naponu pri isključenju kompa...Izvorno postao Compov
bw.koliko dođe jedna baterija za matičnu i koja joj je voltaža?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
LOL onda proizvođače te matične treba tužiti... koja korist onda od baterije ako se resetira bios nakon gašenja kompa LOLIzvorno postao microhard
na bateriji piše koliko ima volti... (treba se naučit snaći)
neznam kolko košta... inače ona ima velik vijek... a i da mi krepa nebi nabavljao novu... ne iskopčavam komp iz mreže često...
Seriously?
Ovo je the most bizzare kvar za koji sa m čuo![]()
Pa da je, ali eto dešava se...
Imao isti problem kad sam kupio 'novu' matičnu kojoj je baterija krepala...Izvorno postao andrija
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ta baterija košta oko 20-ak kn, ista je onoj koja ide u večinu "tradicionalnih" Casio satova. jedino što vam urar neće počistit matičnu od prljavština koja se nakupio kao što to napravi sa satom kad ga donesete![]()
Model baterije na matičnoj je CR2032. Urari stavljaju duplo tanje - CR2016.![]()
e da upravo to! znači dok ga ne isključim skroz iz struje nego ga samo ugasim sve je ok. Trebam li zamijeniti ipak bateriju i koliko to dođe?Izvorno postao Compov
Bookmarks