Za instalaciju trebaju biti Win XP sa SP2, i to samo originalni Windowsi jer se kod instalacije provjerava autentičnost Windowsa![]()
Ko' ih šiša, imamo mi Firefox, a nek si provjeru zabiju u zicu :bunny:
Za instalaciju trebaju biti Win XP sa SP2, i to samo originalni Windowsi jer se kod instalacije provjerava autentičnost Windowsa![]()
Ko' ih šiša, imamo mi Firefox, a nek si provjeru zabiju u zicu :bunny:
Da mi je samo znati tko će skinuti novi IE7 obzirom koliki je omjer originalnih i piratskih Windowsa...
ja skinuo i instalirao......Izvorno postao frish-KI
tabovi su tu.
inače, odmah po izlasku, našli su mu rupu, mada MS tvrdi da je rupa u OE-u, a ne u IE... tko će ga znati.
meni IE treba zbog Active X-a i zato sam si i stavio ovog zadnjeg
Dosta je dobar IE7. Iznenađujuće, ali čisto ugodan za rad.
Radi nekih nekompatibilnosti FF-a trebam i IE, pa sam i 7 stavio. Windozi su, naravno, legalni i licencirani tako da nisam imao problema
Ipak, FF mi je i dalje main-browser...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
meni je sasvim OK, moram priznati...Izvorno postao BlueDevil
nego, jesi probao prebaciti bookmarska iz FF u IE7?
fora mi je onaj tab view u IE, gdje ti otvori sve otvorene stranice kao thumbnails. a sad čak imaju i pluginove za skinut
Nisam se s bookmarksima igrao još jer ih od prije imam duplo, iste imam u IE i FF, pa se nije mijenjalo. A ima problema nekih?
Onaj thumb-tab jestvarno dobra ideja.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Instalirajte Vistu i dobit ćete IE 7.0 ko ja![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
evo, prvi problemi danas...Izvorno postao BlueDevil
ne znam jesi vrtio u dva taba active x, ali IE se abnormalno uspori... nadalje, za svaku operaciju traži potvrdu da pokrene Active X instrukciju... IE6 je po tome bio bolji
Bookmarks