može,nakon što je jednom platiš...znači nakon jednog mj...
namjeravam uzet u t-scumu n70 na 2godine al onda moram uzet i opciju web n' walk. pa me zanima dal netko zna jel se ta opcija može isključit nakon 3 tjedna da ju više u sljedećem mjesecu ne plaćam????
može,nakon što je jednom platiš...znači nakon jednog mj...
e super...![]()
jer netko mi tupi da mora proć 4 ili više mjeseca(što mi je bilo malo debilno)
onda na početku 11mj uzimam taj mob![]()
a ja moram čekati još mj. i pol za varia...![]()
ne 4 mj. moraju proči da si pretplatu možeš smanjiti...![]()
varia? kaj je to?
mda vario..pda-gsm![]()
Ako netko koristi WnW uslugu t-mobila, molim ga da mi objasni da li se može surfati po toj tarifi (100kn=1GB) sa pc-a koristeći mobitel kao modem. Uzeo bi k610i sa WnW-om i uz osnovni mjesečni trošak od 160 kn imam i mob i net. Za razliku od 97 kn pretplate + impulsi što dođe do 500kn na dialupu (ADSL je nedostižan san barem još 5 god. kakve sam sreće).
p.s.
Koje brzine nudi t-mobile HSCSD, EDGE, UMTS, sve?
Edit:
Svi odgovori nađenireplay
Zadnji uredio ekopi : 26-10-2006 u 20:51 Razlog: Nađeni Odgovori
Da, moze se surfati preko kompjutera.Izvorno postao ekopi
Npr. N70 radi odlicno kao modem za kompjuter i brzina preko GPRS-EDGE je u praksi kao i ISDN 128 (dvije linije).
UMTS-a (3G) ima u gradovima, ali repetitori na periferijama rijetko.
Vece brzine se mogu postici uz uredaj koji to podrzava (Npr.HTC TyTN) i kad bi bilo repetitora koji imaju takvu propusnost (kod HT-a rijetkost, tocnije u tragovima)
A sorry kad ne citam sve !!!
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Jel misliš na HSDPA? Koliko znam T-debil ješ nije pokrenuo spomenutu tehnologiju.
Mislim da si u pravu.
Nesto su oni probavali ali nisam siguran da li je ostalo aktivno na nekim od repetitora.
U pravilu od 3G do HSPDA je u igri samo software.
Pozdrav......
ONE X & Sensation & Desire by HTC
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Bookmarks