Nero 7 stvara dosta problema,i meni se to dogodilo.Rješenje je da obrises verziju 7 i da stavis verziju 6.Meni verzija 6 ide odlično,nema nikakvih problema,ali imam windows Xp
skinuo sam win vistu i otisao u neru, pa na recorder, burn image, i onda sve lijepo odabrao i kad je trebalo pocet przit nije htio prepoznat dvd.odem ja u trgovinu kupim drfugi dvd sve ponovim, ovaj ga pocne przit i na kraju mi javi eror.
pa u cemu je problem . stavio sam na najmanji speed, disk at once.
i najgore je sto su sad ta dva dvd-a prazna a s nj. vise nist ne mogu
Nero 7 stvara dosta problema,i meni se to dogodilo.Rješenje je da obrises verziju 7 i da stavis verziju 6.Meni verzija 6 ide odlično,nema nikakvih problema,ali imam windows Xp
meni je nero7 isto odbijao poslušnost. ja sam imala problema sa prepoznavanjem pržilice. na kraju sam pukla, maknula ga i stavila nero6. nero6 radi ko urica![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Vidim da niste upoznati s Nerom 7 Lite pa probajte svakako, radi savršeno od prvog dana kad je instalirana. Ova normalna 7-ica mi nije htjela snimit audio CD da neka pjesma ne zašteka.
mozda je problem u visti. mozda nema dobre drajvere za tvoju przilicu
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
možete imati i 7 samo si stavite novi firmware na pržu
Seriously?
ma baš mi se da zaj* s tim. nero6 je sasvim solidan. kaj to 7. ima a 6. ne?!?![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
a isto je da, ali ako baš neko žarko želi 7 nek si stavi novi fw i zdraoIzvorno postao fly::nan
Seriously?
7icu su samo natrpali glupostima...burner je ostao isti![]()
RoBee
tako je...meni 7 samo stvatra probleme, stalno neke greške silne se pojavljuju, pun k..vremena mi treba da snimim jedan cd, a sa starijim njezinim bratom 6.003 šiba ko blesav, nije do konfiguracije jednostavno je 7ica čist proašaj....Izvorno postao robee
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks