meni samo poljud u nemogu birati nijedan drugi (camp nou oldtra..)
iznad mojih ocekivanja, dosta naprednije od petice
tako nekako sam i ocekivao, napredak je mali ali vidljiv
ne vidim napredak, zasto je igra uopce u prodaji?
nisam zadovoljan, ostat cu na petici
Pa ima samo poljud i maksimir;mislim.
meni samo poljud u nemogu birati nijedan drugi (camp nou oldtra..)
E,pa samo je onda on.Za maksimir nisam bio sure,pa sam napisao.
ima i maksimir,samo stisnes select na izborniku kad se pokazu dresovi i mices ljevo desno,tako i sa loptama.
E,bravo....
e da treba znat radit s kitserverom..a ma za sve upute..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
kako instalirati pro evoltion soccer6 preko deamon toolsa
Pa instaliraš ga prek alcohola.Kreiraš image disk i to je to.Ili prek deamona odeš na njega i izabereš mount image i onda izabereš image sa cd/dvd-a
treba samo citat upute i nesmos pogrjesit,nego meni kad igram ligu izbaci me iz igre,prvih par tekmi je radilo sve ok a sad sam morao nanovo instalirat igru da bi uopce radila.
I nekima radi prek starog patcha(taj sam sretnik)..dok neki moraju maknut patch i bacit ovaj na golu igru.
ma meni je normalno radio dok me samo odjednom nije poceo izbacivat,i deinstalirao sam i opet kad ocu igrat ligu zbacuje me.
izaso je novi option file za patch tezak 2mb i on ispravlja sve greske na starom hnl patchu. www.cropes.net
Skinite si Balkan patch,ima sve lige i sve stadione,istina velik je oko 1gb,al vrijedi!!!
Izasao je novi hnl patch,tezak 180 mb.Od sada ima navijanja navijaca,i neki klubovi iz drzge lige.LINK
Bookmarks