ovako ljudi moji kako stavit njamčku ligu ovo vam govorim napamet kako sam kod prijatelja stavio jer nemam kod sebe ni igru ni prog
sa one stranice http://pesforum.de/showthread.php?t=46867
skinite Buli-Pack v0.75 i UPDATE auf v0.90
s http://www.pesforum.de/showthread.php?t=46841
skinite dkz studio i eng (ono ispod) osim ako znate španjolski
e sve exstraktirajte u neki folder
instalirajte dkz studio
stavite ovaj english.dst (ja mislim da je taj nastavak ali nema veze kako se zove nastavak) file u c:/Program Files/dkz studio/languages ja mislim da je tu ako nije malo pogledajte di je spanish tu stavite i english
e sad otvorite dkz studios i gori di se na eng nalazi file edit.... bit će neštoi kad se to otvori ima configuration kliknite na to i listajte na ljevoj strani dok ne vidite u jednom prozoru englesku i španjolsku zastavu dvaput kliknite na eng i dobit ćete engleski jezik ovo je zbrkano napisano ali napamet ugl malo se snađite
e sad
Uđite u c:/Program Files....../pes6/data tamo napravite back up od fajlova 0_text i e_text sad u dkz studios otvorite 0_text iz foldera igre
u edit će vam biti opcija import i tamo će bit all files ili tako nešto ja mislim da je to ono prvo tu nađite onu extraktiranu mapu 0_text i odaberite nju da vam stavi sve iz mape i uprite OK
ovo spremite (file, save as) na desktop kao 0_text imat će 400 i nešto mb
sad zatvorite 0_tekst i otvorite e_text u nju istim postupkom učitajte sve iz mape g_text i ovo spremite na desktop pod e_text
sad ovo kopirajte u c:/Program Files....../pes6/data i overwriteajte one stare 0_text i e text i to je to ...........prvi dio
Drugi dio
U
Moji Dokumenti---> konami/Pro Evolution Soccer 6/save/folder1/
backupajte KONAMI-WIN32PES6OPT
i
sad KONAMI-WIN32PES6OPT (ono iz Optfile_31_10) kopirajte u Moji Dokumenti---> konami/Pro Evolution Soccer 6/save/folder1/
i sad uživajte u normalnim imenima i grbovima svih klubova i igrača
ako je šta nejasno pitajte uskoro ću ija uzet dvd ali me baš i ne vuče igra igrao sam 2-3 sata i vidi se napredak ali i dalje ima greškica

i kad se to otvori ima configuration kliknite na to i listajte na ljevoj strani dok ne vidite u jednom prozoru englesku i španjolsku zastavu dvaput kliknite na eng i dobit ćete engleski jezik ovo je zbrkano napisano ali napamet ugl malo se snađite
Odgovori uz citat
Bookmarks