posto sutra nabavljam igru obecavam recenziju,
floorkilla nema njemacke lige za prelazit?
dal ima juve?
iznad mojih ocekivanja, dosta naprednije od petice
tako nekako sam i ocekivao, napredak je mali ali vidljiv
ne vidim napredak, zasto je igra uopce u prodaji?
nisam zadovoljan, ostat cu na petici
posto sutra nabavljam igru obecavam recenziju,
floorkilla nema njemacke lige za prelazit?
dal ima juve?
engleska, francuska, italija, nizozemska i spanjolska liga.i pod other ima nekih klubova jos.pod other su sljedeci klubovi: juventus, bayern munich, bruxelles, fc belgium,*ac*czech,*fc*copenhagen,*olympiacos*pirae us,*athenakos*fc,*rosenborg, benfica, porto, sporting lisabon, celtic, rangers, djurgardens, fc bosphorus, constanti,galatasaray, dinamo kyev.
Zadnji uredio flOoKi : 31-10-2006 u 19:37
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja je imam i igra je predobra,ali imam veliku primjedbu na to da se nemoze namjestit tipkovnica i gamepad kao prvi i drugi igrac nego samo gamepad(ali se moze i upravljat i tipkovnicom),u opcijama nema namjestanja rezolucije i kvalitete slike nego tek u folderu gdje se instalirao pod setings. eto toliko od mene.
http://img47.imageshack.us/my.php?im...board01hh7.jpg
evo problem je rjesen.
samo na player 1 nemojte nista stavljat a na player 2 stavite gamepad
Zadnji uredio Baba : 30-10-2006 u 15:43
pa nego kak si u petici rezoluciju mjenjal??Izvorno postao Baba
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
tocno u petici se rezlucija moze podesavat u samoj igri (u options, screen settings) a u sestici toga nema. to sam prvo primjetio kad sam uso u igru. ali to i nije neki problem, zar ne. no ipak mi nije jasno zasto je to tako...Izvorno postao Vuxs
u petici se sve namjesta u igri ili samo kao sad,u folderu di je igra pod setings.Izvorno postao Vuxs
izigra sam je i mogu rec da je fantasticna.
poboljsala se igrivost, suci nisu vise laki na zvizdaljci i bolji je kriterij sudenja opcenito.
grafika je malo bolja kao i dizajn a ima i nekih dodataka koji pojednostavljuju igru.
sve u svemu igrica je fenomenalna.
dodao sam anketu, pa se i tako mozete izjasnit da prikupimo malo statistickih podataka u vezi šestice.
ja ga kupio i prijatelj koi je preuživljen u pro je klekno pridmene isprid cile ekipe i pita me da mu dam a j takav kakav sam da mu tako da ću sutra vidjet (joj trebao je nazvat curu večeras ali kako se uživio ja mislim da će zaboravit)
ali ugl on je mene nazva prije uru i po i kaže šta je ovo nema njemačke lige e sad postoji li kakav patch???
EDIT evo naravno da su njemci napravli patch stranica je na njemačom ali nema veze valjda ćete razumit samo poskidajte sve šta je na stranici mogućešalim se samo skinite Buli-Pack v0.75 UPDATE auf v0.90 s http://pesforum.de/showthread.php?t=46867
I DKZ studio s http://www.pesforum.de/showthread.php?t=46841
Sve skupa ima 9 mb
Kad pokupim igricu napisat ću tutorial za igru i ja mislim da ovaj patch stavlja normalna imena svemu (igračima klubovima.....)
Zadnji uredio OuttaControl : 03-11-2006 u 01:24
Bookmarks