pa ja nisam nista namjestao za keyboard osim mjenjao neke tipke. trebao bi ti radit keyboard.. probaj vidit u settings u folderu gdje je instalirana igrainace, nisam bas nesto odusevljen previse. mogu samo reci, da cu ipak zavrsit sezonu u pes-u 5 a ne odma preletjeti na pes6.koliko god male razlike bile u kretnjama igraca i samoj igri ipak treba jedno odredjeno vrijeme na prilagodbu. udarac na gol nekako kao da je osjetiljiviji, ja stisnem tipku za sut najkrace sto mogu a ovaj svejedno puca na tribine... ok nije uvijek tako. ali cesce nego u petici. a i nekako mi je manje igrivo na tipkovnici nego petica. mozda je ipak vrijeme da (ponovo) nabavim gamepad.ne kuzim zasto nema njemacke lige?

Odgovori uz citat
na zamjenjuje nijednu ligu nego one tamo timove za editiranje pod ligom c
i kad se to otvori ima configuration kliknite na to i listajte na ljevoj strani dok ne vidite u jednom prozoru englesku i španjolsku zastavu dvaput kliknite na eng i dobit ćete engleski jezik ovo je zbrkano napisano ali napamet ugl malo se snađite
Isto tako vi možete protivniku se postaviti da vas ne može samo tako pretrčati ali znajte da ako ste vi obrambeni igrač i 1 na 1 ste sa Hanry-em da vam neće biti lako. Postoji mogućnost da vas toliko izvoza i na kraju ostanete na krivoj nozi i on je već 5 metara od vas. U globalu igrači se bolje kreću tj. realnije nema više naglog kočenja i promjene smijera. Npr. sprintate i hoćete naglo zakočiti, izbacit ćete vi iz takta protivničkog igrača ali i vas će malo zanesti

Bookmarks