iznad mojih ocekivanja, dosta naprednije od petice
tako nekako sam i ocekivao, napredak je mali ali vidljiv
ne vidim napredak, zasto je igra uopce u prodaji?
nisam zadovoljan, ostat cu na petici
Igra je izašla i to je 100% sigurno, jer je imam moj buraz, danas samo igrao. Nisam puno igrao, ali razlike u odnosnu na 5-icu su da je puno teže zabiti gol (valjda dok se ne navikneš) i da ima puno više licensiranih klubova i igrača nego kaj je to bilo na prijašnjim nastavcima...
Bom Chicka WahWah
Kažem, puno više klubova i igrača ima licencu, tako da je i puno više imena normalno napisano![]()
Sigurno je netko igrao Winning Eleven 10, a to je samo japanska inačica PES-a 6![]()
Bom Chicka WahWah
dali se radi o playstation igri ili pc?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Konami Digital Entertainment potvrdio je da će PES6 za PlayStation 2, Xbox 360 i PC-DVD verzije biti pušten u prodaju 27 listopada, a za PSP i Nintendo DS verzije nešto malo kasnije.U najnovijem nastavku očekujemo povećan broj licenciranih timova kao što su Češka, Francuska, Australia, Engleska, Italia, Argentina, Špaljolska i Švedska, te klubovi Sporting Lisbon, Benfica, Olympiacos, i Manchester United. Važno je napomenuti i da će next-gen pes 6 izaći samo na Xbox-u 360 početkom sljedeće godine
nema njemačke lige...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja sam negdje čuo da je 20 i frend će mi je donit sutra ili prekosutra (ako ne laže ) pa mene zanimalo jel laže a pošto ex phyto ili ti El nino kaže da ima ja vjerujem da postoji
a kakva je grafika????? bolja ili ista
grafika na ps2 nemoze bit puno bolja zato sto je vec dobro iscrpita u proslom nastavku,al meni nije bitna grafika nego sto veca realnost i igrivost
Bookmarks