ima i maksimir,samo stisnes select na izborniku kad se pokazu dresovi i mices ljevo desno,tako i sa loptama.
iznad mojih ocekivanja, dosta naprednije od petice
tako nekako sam i ocekivao, napredak je mali ali vidljiv
ne vidim napredak, zasto je igra uopce u prodaji?
nisam zadovoljan, ostat cu na petici
ima i maksimir,samo stisnes select na izborniku kad se pokazu dresovi i mices ljevo desno,tako i sa loptama.
E,bravo....
e da treba znat radit s kitserverom..a ma za sve upute..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
kako instalirati pro evoltion soccer6 preko deamon toolsa
Pa instaliraš ga prek alcohola.Kreiraš image disk i to je to.Ili prek deamona odeš na njega i izabereš mount image i onda izabereš image sa cd/dvd-a
treba samo citat upute i nesmos pogrjesit,nego meni kad igram ligu izbaci me iz igre,prvih par tekmi je radilo sve ok a sad sam morao nanovo instalirat igru da bi uopce radila.
I nekima radi prek starog patcha(taj sam sretnik)..dok neki moraju maknut patch i bacit ovaj na golu igru.
ma meni je normalno radio dok me samo odjednom nije poceo izbacivat,i deinstalirao sam i opet kad ocu igrat ligu zbacuje me.
izaso je novi option file za patch tezak 2mb i on ispravlja sve greske na starom hnl patchu. www.cropes.net
Skinite si Balkan patch,ima sve lige i sve stadione,istina velik je oko 1gb,al vrijedi!!!
Izasao je novi hnl patch,tezak 180 mb.Od sada ima navijanja navijaca,i neki klubovi iz drzge lige.LINK
Igra je izašla i to je 100% sigurno, jer je imam moj buraz, danas samo igrao. Nisam puno igrao, ali razlike u odnosnu na 5-icu su da je puno teže zabiti gol (valjda dok se ne navikneš) i da ima puno više licensiranih klubova i igrača nego kaj je to bilo na prijašnjim nastavcima...
Bom Chicka WahWah
Kažem, puno više klubova i igrača ima licencu, tako da je i puno više imena normalno napisano![]()
Sigurno je netko igrao Winning Eleven 10, a to je samo japanska inačica PES-a 6![]()
Bom Chicka WahWah
dali se radi o playstation igri ili pc?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Konami Digital Entertainment potvrdio je da će PES6 za PlayStation 2, Xbox 360 i PC-DVD verzije biti pušten u prodaju 27 listopada, a za PSP i Nintendo DS verzije nešto malo kasnije.U najnovijem nastavku očekujemo povećan broj licenciranih timova kao što su Češka, Francuska, Australia, Engleska, Italia, Argentina, Špaljolska i Švedska, te klubovi Sporting Lisbon, Benfica, Olympiacos, i Manchester United. Važno je napomenuti i da će next-gen pes 6 izaći samo na Xbox-u 360 početkom sljedeće godine
nema njemačke lige...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja sam negdje čuo da je 20 i frend će mi je donit sutra ili prekosutra (ako ne laže ) pa mene zanimalo jel laže a pošto ex phyto ili ti El nino kaže da ima ja vjerujem da postoji
a kakva je grafika????? bolja ili ista
grafika na ps2 nemoze bit puno bolja zato sto je vec dobro iscrpita u proslom nastavku,al meni nije bitna grafika nego sto veca realnost i igrivost
evo imam ga i igram vec nekih pola sata. nemogu jos napisat svoje impresije moram malo duljet igrat, trebam nekog da mi napise kakve su kontrole za playstation na gamepadu (po defoultu) da mogu namjestit kontrole za tipkovnicu kako spada.
kako da namjestim da igram na keyboard... neznam kako da promjenim
pa ja nisam nista namjestao za keyboard osim mjenjao neke tipke. trebao bi ti radit keyboard.. probaj vidit u settings u folderu gdje je instalirana igrainace, nisam bas nesto odusevljen previse. mogu samo reci, da cu ipak zavrsit sezonu u pes-u 5 a ne odma preletjeti na pes6.koliko god male razlike bile u kretnjama igraca i samoj igri ipak treba jedno odredjeno vrijeme na prilagodbu. udarac na gol nekako kao da je osjetiljiviji, ja stisnem tipku za sut najkrace sto mogu a ovaj svejedno puca na tribine... ok nije uvijek tako. ali cesce nego u petici. a i nekako mi je manje igrivo na tipkovnici nego petica. mozda je ipak vrijeme da (ponovo) nabavim gamepad.ne kuzim zasto nema njemacke lige?
posto sutra nabavljam igru obecavam recenziju,
floorkilla nema njemacke lige za prelazit?
dal ima juve?
engleska, francuska, italija, nizozemska i spanjolska liga.i pod other ima nekih klubova jos.pod other su sljedeci klubovi: juventus, bayern munich, bruxelles, fc belgium,*ac*czech,*fc*copenhagen,*olympiacos*pirae us,*athenakos*fc,*rosenborg, benfica, porto, sporting lisabon, celtic, rangers, djurgardens, fc bosphorus, constanti,galatasaray, dinamo kyev.
Zadnji uredio flOoKi : 31-10-2006 u 19:37
potpis......Izvorno postao flOorKilla
Važno je da se trguje
dali ta njemacka liga zamjenjuje neku *drugu ligu u igri?
Bookmarks