možda je oslabio mehanizam,ili ti je otišo flat pa zapinje nadam se da nije ovo drugo:bunny:![]()
E ovako sad sam osjetija kada san ga otvara , da nesto teze mi klizi po ovin vragovima, ka da od nesto zapinje ono ne guran ga vise onako lagano ka sta san ga bia gura, zasto se to desava, jel to prasina il?(nestalo ulja)
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
možda je oslabio mehanizam,ili ti je otišo flat pa zapinje nadam se da nije ovo drugo:bunny:![]()
Ne vjerujem da je to do flata, ako mu sve radi...prije bih rekao da se radi o tome da je možda nekaj upalo u taj slide, pa ti koči to otvaranje...
Bom Chicka WahWah
Evo radi ,Kacavida i pinel cine svoje![]()
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
OK, ajde pliz sad prevedi na hrvatski kaj su to kacavida i pinel i di je bio problem? Jel ti nekaj upalo u slide ili?![]()
Bom Chicka WahWah
Nesto mi je upalo bilo u slide(OMG), pa sam malo cackao po mobu sa Kacavidon a.k.a Sarafcigerom, te pinelom aka onin za slikavanje za likovni u skoli
, al ipak se osjeti da jooooos nesto malko zapinje nesmeta toliko al, neznan bas nesto je jos unutra samo neznam sta ja sam smo ocistija dno i vrhove nemogu bas u Centar...
...
Ak je nekaj zbilja upalo unutra, a imaš još ostatke toga, možda da probaš sa kompresorom? Jedino ne znam kakav to može imati učinak za flat kabel. Znam da se kompresorom može počistiti prašina ispod ekrana...![]()
Bom Chicka WahWah
e sad mi vec pocinje ici na zivce opet mi zapinjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee, ali to samo kada guram prema gore a prema dole nista, nije valjda flat zapea?![]()
Možda bi bilo najbolje da ga stalno ne zatvaraš i otvaraš jer ćeš si onda zbilja zeznut flat. Najbolje da pričekaš do sutra i odneseš ga nekome tko to zna rastaviti da vidi o čemu se radi. Ovako nećeš ništa napraviti, samo možeš nekaj zeznuti. Ak je tak koma, najbolje da ga ostaviš otvorenog cijelu noć i tak ga koristiš da nekaj ne zezneš...![]()
Bom Chicka WahWah
Vidi, ima'l gdje tutorial na netu da ga rastavim, DOK GA NE ZGAZIN POD NOGE!!!!
Probaj malo proguglati, možda se da pronaći tak nekaj na netu. Al ak to nisi nikad radio, preporučam ti da to daš nekom stručnom jer flat kabel možeš zbilja lako zeznuti, a poslije će ti biti krivo![]()
Bom Chicka WahWah
evo drzin ga otvorenin, al bokte pa di bas meni se on s*ebe, pa ja cu poludit stvarno neman sriće.......kad ga zatvaras bas osjeti se da od nesto "žulja" ono da zapinje za neki metalni dio il flat kao da ga kida?
Evo nasa san jedan odlican video tutorial, u visokoj rezoluciji sutra se bacam na posao da vidim u cemu je prob![]()
probaj našpricati s wd-40![]()
![]()
Isti takav problem ima i moja sister sa d500 ali ona se ne obazire previše na to![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Nemoj majke tiIzvorno postao error
još će i probati
![]()
Mob rastavljen po tutorialu, zapinjao je flet kabel mamu mu, sad je sve u redu nema gresaka ni nista, jos sam ga kompresorom malo ispuha oprao masku i LAKIRA![]()
U kojem smislu je zapinjao, daj opiši malo, jer će možda biti od koristi i nekom drugom tko ima taj mobitel ako mu se to dogodi...i stavi link od tog tutoriala![]()
Bom Chicka WahWah
Link nazalost nemam, ali imam video pa tko zeli nek mi javi na PM...il da mejl pa posaljem, ah kako bih objasnije jednostavno se dodirivao Slide-a i ulazio negdje pod nesto kada bih ga otvarao, valjda pod neki dio slajda il neznan tocno sad...ulgavnom sad je s mobom sve u redu kad uhvatin fotic nabacim slike Lakiranog...ako jos nekome bude "žuljao" javit mi se pa vam mozda mogu pomoci...
![]()
ipak je bila stvar u flatu ajde glavno da si to riješio
Da srecom nije se potrgao od toga inace bi bilo ajme![]()
Bookmarks