Evo nasa san jedan odlican video tutorial, u visokoj rezoluciji sutra se bacam na posao da vidim u cemu je prob![]()
Evo nasa san jedan odlican video tutorial, u visokoj rezoluciji sutra se bacam na posao da vidim u cemu je prob![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
probaj našpricati s wd-40![]()
![]()
Isti takav problem ima i moja sister sa d500 ali ona se ne obazire previše na to![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Nemoj majke tiIzvorno postao error
još će i probati
![]()
Mob rastavljen po tutorialu, zapinjao je flet kabel mamu mu, sad je sve u redu nema gresaka ni nista, jos sam ga kompresorom malo ispuha oprao masku i LAKIRA![]()
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
U kojem smislu je zapinjao, daj opiši malo, jer će možda biti od koristi i nekom drugom tko ima taj mobitel ako mu se to dogodi...i stavi link od tog tutoriala![]()
Bom Chicka WahWah
Link nazalost nemam, ali imam video pa tko zeli nek mi javi na PM...il da mejl pa posaljem, ah kako bih objasnije jednostavno se dodirivao Slide-a i ulazio negdje pod nesto kada bih ga otvarao, valjda pod neki dio slajda il neznan tocno sad...ulgavnom sad je s mobom sve u redu kad uhvatin fotic nabacim slike Lakiranog...ako jos nekome bude "žuljao" javit mi se pa vam mozda mogu pomoci...
![]()
ipak je bila stvar u flatu ajde glavno da si to riješio
Bookmarks