Ne vjerujem da je to do flata, ako mu sve radi...prije bih rekao da se radi o tome da je možda nekaj upalo u taj slide, pa ti koči to otvaranje...
Ne vjerujem da je to do flata, ako mu sve radi...prije bih rekao da se radi o tome da je možda nekaj upalo u taj slide, pa ti koči to otvaranje...
Bom Chicka WahWah
Evo radi ,Kacavida i pinel cine svoje![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
OK, ajde pliz sad prevedi na hrvatski kaj su to kacavida i pinel i di je bio problem? Jel ti nekaj upalo u slide ili?![]()
Bom Chicka WahWah
Nesto mi je upalo bilo u slide(OMG), pa sam malo cackao po mobu sa Kacavidon a.k.a Sarafcigerom, te pinelom aka onin za slikavanje za likovni u skoli
, al ipak se osjeti da jooooos nesto malko zapinje nesmeta toliko al, neznan bas nesto je jos unutra samo neznam sta ja sam smo ocistija dno i vrhove nemogu bas u Centar...
...
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Ak je nekaj zbilja upalo unutra, a imaš još ostatke toga, možda da probaš sa kompresorom? Jedino ne znam kakav to može imati učinak za flat kabel. Znam da se kompresorom može počistiti prašina ispod ekrana...![]()
Bom Chicka WahWah
e sad mi vec pocinje ici na zivce opet mi zapinjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee, ali to samo kada guram prema gore a prema dole nista, nije valjda flat zapea?![]()
Možda bi bilo najbolje da ga stalno ne zatvaraš i otvaraš jer ćeš si onda zbilja zeznut flat. Najbolje da pričekaš do sutra i odneseš ga nekome tko to zna rastaviti da vidi o čemu se radi. Ovako nećeš ništa napraviti, samo možeš nekaj zeznuti. Ak je tak koma, najbolje da ga ostaviš otvorenog cijelu noć i tak ga koristiš da nekaj ne zezneš...![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks