Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Rješenje problema app. closed apparcserverthread

Riješenje ovog problema je stavit karticu u card reader ili u drugi ne symb mob i formatirat karticu
    a što ako trebate hitno formatirat karticu a nemate pristupa nekom mobu s mmc-om............

Onda napravite ovako(tako sam ja na svojoj 7610): izvadite mmc na mjestu di su kontakti mmc-a i moba stavite dugi papirić (5-6 cm dug da ga možete izvuć i širok dovoljno da pokrije kontakte) ugurajte mmc ali ne je uštekat skroz tako da možete izvuć papirić stavite bateriju ali ni nju do kraja nego samo toliko da se mob može upalit (ovdje bi vam dobro došao frend iako sam ja sam) i upalite mob i upišite pin kad se mob upali pridržite karticu izvadite papirić i čačkalicom(skinite vrh) ubacite karticu i stavite bateriju ali pazite da se mob ne ugasi i možda vam bude pisalo da kartica nije prepoznata ali to ignorirajte normalno s mobom formatirajte karticu i to je to

ako niste razumili (pošto ja ne objašnjavam dobro) pitajte šta je nejasno rado ću objasnit

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2003
    Bodovi
    13.396
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.396, Nivo: 27
    Bodovi: 13.396, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zasto bi hitno trebao formatirat karticu? Ako cu formatiranjem sve izgubiti onda mogu jos toliko izdrzati i koristiti mob bez katice, jer bez nje vjerovatno dobro radi.
    Jesi li probao upaliti mob sa stisnutom tipkom abc (olovka), tada se mob pali u nekakav "safe mod" gdje se pokrecu samo nuzni procesi i trebao bi ti omoguciti formatiranje kartice?
    Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Npr. kao ja u petak isao sam na put i tio stavit pisme na mob a kartica se pokvarila a za ovo abc nisam znao hvala na infu....... probat ću drugi put

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove