Nije bila beskorisna, upravo suprotno. Čovjek je mogao znati kako stoji s računom iako je kasnio obračun oko jedan dan! Zašto bi bila beskorisna? I uvijek je bila točna, oslanjanje na nju je više nego poželjno!Izvorno postao Inovator
Nije bila beskorisna, upravo suprotno. Čovjek je mogao znati kako stoji s računom iako je kasnio obračun oko jedan dan! Zašto bi bila beskorisna? I uvijek je bila točna, oslanjanje na nju je više nego poželjno!Izvorno postao Inovator
Slazem se s ovim..Izvorno postao mateob
![]()
Usluga je dobra jer mozes uvidjeti stanje racuna u bilo kojem trenutku osim prvih tjedan dana u mjesecu kada oni kako oni kazu ''obracunavaju'' tarifu iz proslog mjeseca, sve u svemu nije losa usluga i jos k tome besplatna je... e sad koliko dugo , vidjet cemo.
A sto se tice ''nadogradnje sustava'' u ovom mjesecu, to je cista prevara i uzimanje novaca od nas mailh jadnih korisnika...![]()
Zovem SZK i pitam zensku o ovom problemu i ona mi sve fino objasni tralala, zatim joj velim da mi pogleda barem koliko sam love potrosio u ovom mjesecu da se znam orjentirati, a ona veli da ne smije, LOOL!! My ass ne smije, namjerno ne zele dati nikakvu informaciju da zgrnu sto vece pare, smradovi!!
Samo cekam iznos racuna za ovaj mjesec!![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ja si to ponekad provjerim al nije da mi fali sad, pa necu prestat koristit mob ak sam potrosio odredeni iznos, zato i imam pretplatu a ne simpu. Ono sto mene totalno rasp* je kad im ne rade druge usluge, npr sms parking u garazi, vec stanem na rampi i onda dode sms da usluga trenutno nije dostupna i onda ko zadnji seljo moram ostavit auto pred rampom i ic platit na blagajnu a iza svi trube...
Ja, istina, čekiram stanje s vremena na vrijeme, ali mi puno znači kada dobijem izvješće da sam potprošio svoj tarifni paket kako bih mogao "usporiti" sa troškom do kraja mjeseca...
Evo sad sam vidio na njihovim web stranicama, usluga neće biti aktivna do 6. 11. 2006.
Prekrasno!!!![]()
Zadnji uredio mateob : 29-10-2006 u 13:22
Da mi je znati za što im treba više od mjesec dana posla... Kad proradi usluga mora biti nenadyebiva...
Dok se Siemensovi stručnjaci ufuraju u posao.![]()
Proradilo prije najavljenog termina!!!!Izvorno postao mateob
![]()
Evo od danas meni radi usluga a vjerovatno i svima ostalima! :bunny:
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks