Katastrofa!
Ja si bilježim koliko sam minuta razgovarao, pa zbrajam... žalosno!
Katastrofa!
Ja si bilježim koliko sam minuta razgovarao, pa zbrajam... žalosno!
Sta, zar nemate na telefonu brojac minuta? Ta njihova usluga pregleda racuna je "additional" i nije obavezna po zakonu IMHO. Obavezna je jedino detaljna specifikacija na racunu. Iskreno ta usluga je inace tako lose napravljena da je nisam ni koristio, puna bugova i sl. *aljda ce ova nova biti nesto bolja
Da, bio je, ajmo reć, bugovit... jer je uvijek bar dan unazad pokazivao...Izvorno postao Drug Mile
Ali dobro... ja sam to ponekad koristio i bilo mi je korisno da vidim koliko sam potrošio mjesečno, ili bi pret kraj mjeseca pogledao da vidim koliki bi mi račun došo...
I ja se nadam će ta usluga biti bolje napravljena u budućnosti i da će uskoro proraditi...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Brojač minuta ne pomaže jer ne koštaju svi razgovori isto,pa niti ne možeš zbrojiti koliko si potrošio.Evo meni piše sada 11.h33.min,a tu su pozivi prema svim mrežama,prema inozemstvu i naravno ova unlimited opcija.Tako da bi i bio problem zbrojit to sveIzvorno postao Drug Mile
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Nisam ni mislio da možeš točno zbojit, ali ti može dati barem neku orijentaciju, za razliku od ove njihove usluge, koja ne daje nikakvu.
Mene samo fascinira činjenica koliko je ljudi nesvjesno da usluga ovaj mjesec ne radi i oni opušteno čekaju obavjest da su iskoristili svoj tarifni paket, a vijest ne dolazi i ne dolazi, a oni bezbrižno troše.
Jer malo je nas koji smo control freakovi i pazimo na te nijanse.
I onda se pitam koliko će T-mobile ovaj mjesec više zaraditi na ovakav podmukao način???
Tako je, a da ne spominjemo da barem 80% korisnika 25 dana u mjesecu imaju na prepaid računu 0 kuna, jer sve spičkaju prva 3 dana od kupnje bona![]()
ta usluga je otpočetka podosta beskorisna, jedino za što koristi jest retrospektivno pogledati račune... uglavnom, nije se moguće oslanjati na nju, nikako.Izvorno postao mateob
dok recimo web bill za t-com, radi super.
Nije bila beskorisna, upravo suprotno. Čovjek je mogao znati kako stoji s računom iako je kasnio obračun oko jedan dan! Zašto bi bila beskorisna? I uvijek je bila točna, oslanjanje na nju je više nego poželjno!Izvorno postao Inovator
Bookmarks