Onaj ko naručuje wlan će jako dugo ćekat.
Onaj ko naručuje wlan će jako dugo ćekat.
Jel se pametno odlučiti za Wlan (ako da, koji)? Mislim za dodatnih 99 kuna ne zahebavam se sa žicama, a laptop podržava bežičnu mrežu ..
Nije ovo za mene ...
samo da kažem da ako imate nekog u t-mobile-u , obratite se njemu jer meni su prije na vrata T-stričeki nego kaj mi je došlo pismo u kaslič da bi je odobren ADSL.... čeko sam jedan dan , drugi dan su mi već bili doma![]()
e da i nije mi jasno iz kojeg razloga sam dobio dva pisma istog sadržaja jeno iz T mobile-a iz bjelovara i jedno iz zagreba?? prvo sam mislio da je zabuna , al kad sam uzimo adsl za još na drugom mjestu , opet dva pisma , zašto??
Ne znam kako sad stvari stoje, no ja sam uzeo wlan još prije godinu dana jedino iz razloga da ne moram vući žice do računala. Stvar uredno funkcionira.Izvorno postao tomislav10
Ja jos uvijek cekam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam predao zahtjev za novi uređaj i produženje ugovora 2 godine .....ak ću ja morat čekat 3 tjedna ja ću ih ubit .....
em što sam odnio zahtjev u t-com pa su me uredno vratili nazad da vlaasnik linije mora donjet zahtjev (idiotski konkurencija ne inzistira na takvim glupostima već su 5 puta efikasniji) pa pošto sam korisnik iskona posalo sam faksom iskonu oni niš ne pitaju samo predaju t-comu ....
Prije dva tjedna im poslao ugovor postom i jucer zovem i kazu da ga nisu dobili, pa nemrem verovat. Sad u ponedjeljak opet ce meni faksirat novi ugovor, pa cu ga potpisat i opet faksirat. Samo me muci da mi flet nece vrijediti
Poslao zahtjev 4.9.
U prilogu izvjesce fax-a :
4.10. Saljem mail zasto ih nema
7.10. Dobijem Odgovor :
Postovani,
zahvaljujemo se na poslanom upitu.
Uputili smo urgenciju nadleznoj sluzbi. Zbog slozenosti procesa ne mozemo Vam dati precizan termin instalacije, no iskreno se nadamo brzoj realizaciji Vaseg zahtjeva.
Za eventualne dodatne informacije molimo Vas da nazovete nas besplatni broj 0800 9000 gdje birate broj 2 za Tehnicku podrsku, ili nas ponovno kontaktirajte putem ovog e-maila.
Srdacan pozdrav,
Info ADSL
Telefon: 0800/9000
Broj fax-a: 0800/9009
e-mail adresa: info.adsl@t-com.hr
URL: http://www.t-com.hr/maxadsl
danas 28.10. Ni traga ni glasa od nikoga ....
Ako jasno kazu javiti ce se u roku mjesec dana sa obavijesti kada ce biti dsl oni nista..
Mislim ih nazvati u ponedjeljak i lijepo popricati.![]()
Bookmarks