ne cudi me sto se tako dugo ceka na adsl, jer kad sam vidio kako se tamo radi nisam mogao vjerovati da tako nesto nesposobno postoji. tamo nitko nista ne radi, covjek 50 minuta (!!!) popunjava list za pristup adsl-u a onaj kreten sta tamo radi ne zna u explorer uc! cijelo vrijeme misem ide samo po ekranu i gleda okolo da mu netko pomogne.
idem platit internet i odem na salter da posalju faks da sam uplatio novac, i nakon tjedan dana ja ih zovem zasto mi ne ukljuce internet, kazem da sam platio i da su poslali fax, a operater mi preko telefona kaze da je pokrenut sudski postupak. ja to ne bi znao da mi vrag nije dao mira pa sam zvao!! operater mi kaze da se cesto zna dogodit da se njima u t-comu ne da citat fax pa da ih samo brisu (nevjerovatno), a jednostavnije im je poslat opomene i zaje.. ljude! doslovno mi je tako rekla zena preko telefona!! glavno da su mi nabili kamatu za tih 7 dana i da su mi obracunali ono sto nisam koristio.
usput, kada sam cekao na red u jurisicevoj da to platim jedan djelatnik nije znao objasniti nekom tipu nes u vezi adsl-a (i takvi tmao rade), pa sam mu ja pomogao, i tako dođem ja na red nakon 45 min (a iza mene jos 20 ljudi koji trebaju platit isto sto i ja) da bi mi zena rekla da im se srusila mreza i da ne mogu nista naplacivat!!! umjesto da kaze svima da ne radi i da ih posalje dalje, ona ceka jednog po jednog da mu to kaze!! mogao bih jos pisati ali nemam volje... odmah me jeza hvata kad pomislim s kim imamo posla.

Odgovori uz citat

Bookmarks