Izvorno postao imatic
aha kužim, ovo je već boljeThanks na ovoj infromaciji
![]()
Izvorno postao imatic
aha kužim, ovo je već boljeThanks na ovoj infromaciji
![]()
Ja sam se prikljucio na adsl prosle godine tocno polovinom 9 mjeseca i isto je bila ovakva akcija,do 2 mj flata.,a flat sam imao 2 i pol mjeseca,znaci pola 9+1o i 11.,tako bi trebalo biti i sada.,![]()
Ja cekam DSL od 10.10 i nadam se da ce doci do 1. 11 zbog praznika Svih Svetih 4 danai non stop skidanja igara i filmova i mjuze
![]()
![]()
![]()
![]()
ja predao zahtjev u srijedu (4,10), u utorak (10.10) došli i spojili, ostao sam zbilja ugodno iznenađen brzinom djelovanja
svima koji planirate predat zahtjev preporućam da ako mikako možete da ga predate u t-com centar (ne partner), jer tako brže ide nego da šaljete poštom
ja predao u spltu i nazvali da će doć u ponedjeljak, došli u utorak,
edit: samo da napomenem da se nalazim u prip...dini između makarske i omiša, što još govori kako su brzo došli
super ljudi..ja potpisao josh 12.9 da danas lijepo dobijem od t-coma pismo..da nisu u mogućnosti u ovom trenutku poslužiti tak nesh...pa sjetil sam se nekom mamice....pa ebote mogli su barem nazvati..ane pismo mi šugavo poslat....idioti..i josh poiše da kada ću moć primitivi MAX adsl uslugu da ću je platiti po cijeniku koji će onda vrijediti...u qurac...a kaj da sad radim??????????da napravim suicid prek njima ili kaj...,a??
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
pa jesi li provijerio prije no što si slao zahtjev na t-com stranici da li ti je dostupan adsl, ili ne mogu iz nekih trećih razloga(vjerojatno izmišljenih)?
predao zahtjev 12.4.2005 i još nisu došli (neki su od onda već i u penziju otišli), na stranicama je uredno pisalo da infrastruktura ispunjava uvjete za uvođenje...ima ko bolji?![]()
naravno da jesam..nisam tak ne pismen tj. glup (kak se pokazivam)Izvorno postao bobe
pisalo da je sve o.k. i nisam nish slal nek sam otišel u njihov smrdljivi centar..sa tonešiba klimom koju im bum skinul dolje....jer previše zujui...
i baba potvrdila kuiš dobil sam čak i vrečicu neke gluposti i kiseli osmjeh da me sad steraju u qurac...al0 bum ja njih nekam steral...sa zubima budu gulili kabele..
a nema tomo...možda je to zbog frizure,a?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks