Ti si rekao da si u DOS-u.
U dosu mozes biti i u windowsima, no nema veze.
Probaj ovo:
c:\copy documents and settings e:\documents and settings
Navedes cijeli put.
Uostalom, zasto to prebacujes?
Ti si rekao da si u DOS-u.
U dosu mozes biti i u windowsima, no nema veze.
Probaj ovo:
c:\copy documents and settings e:\documents and settings
Navedes cijeli put.
Uostalom, zasto to prebacujes?
Kopiram zato sto mi trebaju podaci koji se nalaze u tom folderu a u windowse ne mogu uci.Izvorno postao melody
Sad trebam taj foldr kopirati na particiju d: ili e: pa da particiju c: mogu formatirati i instalirati widowse nanovo.
Molim vas pomozite mi trebaju mi ti podatci do sutra.
Kad upisem ono sto si rekao ili bilo kakvudrugu naredbu javi mi poruku : TOO MANY PARAMETERS-AND
idi ovako
d:\md dokumenti
c:\copy Documents and settings D:\dokumenti
ili probaj c:\dir
i vidi kako se zove tocno, mozda ima onu crticu npr c:\docum~1
onda ides
c:\copy docum~1 d:\dokumenti
iPhone 5s 16 GB
kad pokusam preci na particiju d: javlja mi invalid drive specificion.
a kad upisem c:\dir javi mi da nema niti jednog foldera u c: samo neke fajlove.
jeste ludjaci... pa otkud ce dos prepoznati ntfs disk? drug, sigurno ce ti biti invalid drive specification, moras nabaviti program koji se zove ntfs4dos i treba ti samo jedna floppy disketa i ispravan kompjuter da bi je mogao kreirati i onda pustis da se ucitaje sa diskete i to ti je to, ako ne mozes naci, javi se na pm, dacu ti ja, druga stvar: kad to uradis i snimis ntfs4dos, onda chkdsk i vidi je li imas gresaka na disku. ja znam jer imam jako puno iskustva sa dosom i slicnim stvarima i te stvari su mi se desavale po milion puta, a i drugovima sam tako popravljao kompove.
edit: ti su ''fajlovi'' virtualni dos disk koji sadrzi u sebi alate za repariranje dos diska (ali ti ne koriste jer imas ntfs) i sadrze i dos boot informacije, pogledaj jesu li tu fajlovi pod imenima attrib, chkdsk, scandisk, command, format i slicno
Ovi fajlovi su ti koje si napisao. Jel mogu stim ntfs4dos bootat ili to moram u dosu instalirati???
Kako pokrenuti taj ntfs4dos??
jesi li provjerio RAM?! memorija zna zezati kod instalacije i zna smzavati...
u biosu promjeni latencije, iskljuci antivisur check i onda to mora raditi, ako ne, moze biti problem u boot sektoru ili je u krajnjem ostecen hdd
ako imas koju particiju na hdd koju mozes formatiradi (da nemas vaznih podataka) ili koju cistu, probaj inst. win na nju..
cesto se hdd zablesavi bas zbog tog boot sektora...
znam iz iskustva...morao sam lupiti format i ode 90gb glazbe![]()
RoBee
si probao iz reskju konzole? ono chkdsk /p /r ???
evo tutorial na mom blogu:
http://compov.blog.hr/arhiva-2006-09.html#1621507869
Seriously?
Nemogu, cim udjem odma zablokira kompIzvorno postao Compov
EDIT: Evo sad sam pokrenuo taj chkdsk pa cu vidjet sta ce biti.
Zadnji uredio Black_Hawk : 22-10-2006 u 14:46
gdje kad uđeš? u reskju?Izvorno postao Black_Hawk
Seriously?
Da u reskju ali sam sad uspio pokrenuti taj chkdskIzvorno postao Compov
Bookmarks