Evo sad sam preskocio format i pokusao ponovno instalirati vindovse ali mi dodje do tocke "windows instaling" i blokira mi komp...
Sta da radim??????????????
Meni trebaju samo my documens sa c particije, i dosta toga sa d i e particija.
Evo sad sam preskocio format i pokusao ponovno instalirati vindovse ali mi dodje do tocke "windows instaling" i blokira mi komp...
Sta da radim??????????????
Meni trebaju samo my documens sa c particije, i dosta toga sa d i e particija.
cek, zar se repairom ne brisu fileovi koji su u mojim dokumentima??
Sad sam uspio instalirati linux ali nemogu kopirati nista pomocu linuxa s jedne na drugu particiju windows. Kako mogu isprzit to na dvd-e a nemam nikakvog programa na linuxu za przenje. Dali se moze kao u windowsima kopirati direktno na dvd i onda prziti.
ako ti nista ne upali, probaj nabavit disketu sistemsku od win 98 ili Me, bootaj sa nje, i udes u DOS. i samo si kopiras fileova iz DOS-a. tako sam ja prije sa Me windosima kad su se strgali :bunny:
iPhone 5s 16 GB
Moj prijedlog.
1. Odi lijepo kod frenda koji ima racunalo, prebaci svoj disk kod njega tako da bude sekundaran, odnosno da tvoj HARD DISK bude recmo "Local Disk D".
Prebaci svoje podatke kod njega i odmah cijeli disk formatiraj!
2.Doneses kuci svoj HARD, ponovno instaliras windowse a svoje podatke koje si ostavio kod frenda prebacis na CD ili DVD i kasnije preselis na svoj HARD.
3.Ako se pojavi problem kod instalacije onda moras postavke u BIOS-u rjesit.
Ako ti ni to ne uspije, onda brate ... KUPOVINA NOVOG HARD DISKA!![]()
Kako u dosu kopirati cijeli folder na drugu particiju??
Ja sam upiso c:\> copy documents and settings to e:\ ali ne radi.
Sta trebam tocno upisati???
Molim vas sto prije odgovorite hitno mi je.
Nisi dobro upisao!
Reci sta rebas kopirati pa cu ti obajsnit.![]()
Bookmarks