-Za N-gage ne postoje teme!Izvorno postao reno666
hey ljudi, upravo sam si instaliro smart movie, radi mi ali mi pliz recite kako da ucitam isjecke koje imam u njega...
koristim ngage
btw: dali postoje nekakve teme ili nesto za ngage jer mi je ono bijelo plavo vec dosadno!!!
-Za N-gage ne postoje teme!Izvorno postao reno666
za smartmovie imaš konverter. S njim konvertiraš video u xvid format za smartmovie i prebaciš na mob.
sve potrebno ti je na dotsis-u
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
aha...
a znaci one koje imam u 3gp nemoze smart movie citati?
mislim na to kada mi netko posalje neki filmic u 3gp i dali cu ga ja onda moci gledati u smart movie?
i dali ngage cita MP4???
Zadnji uredio reno666 : 21-10-2006 u 16:59
3gp-ove ti SmartMovie ne čita...
Kada konvertiraš film i prebaciš ga, onda odeš u Smart movie -> Browse files -> menu -> rescan file system
I onda ti se na "listi" pojave filmovi...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
3gp ti se ne isplati prebacivati u SM, nebuš dobil niš na kvaliteti....
ah...steta...a dobro dajte mi sam recite zasto uopce koristiti smartmovie?par razloga...
pa da si filmove i clipove iz kompa možeš bacat na mob....
bolji audio i videocodec od onih u 3gp-u, clipove iz smartmovie-a možeš također gledat na kompu iz bilo kojeg playera.
brdo opcija, brzo "skrolanje" itd.....
Slažem se... slika je bolja, i kod 6630/6600 i sličnih su se filmići mogli gledati preko cijelo ekrana... I slika je za mob skroz OK...Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Promijeni paletu boja u postavkama telefona: Tools->Settings->Device->Display->Colour palette.Izvorno postao reno666
Tu imaš još zelenu,crvenu i ljubičastu a za dodat narančastu i roza instaliraj ovo iz attachmenta,pokreni program i "enable" dodatne boje pa u ovim gore postavkama izaberi jednu od njih.
Zadnji uredio sms freak : 11-07-2007 u 00:09
postoji program kojim možeš mjenjat pozadinu u meniju luncher nešto,neka me netko dopuni pošto neznam puni naziv, a kako se sječam prazni bateriju brzo...tek toliko da se i ovo spomene u temi![]()
a da ali sam mislio bas temu ne samo boje...ali hvala na pomoci!
Bookmarks