Pa da..
Ako nije prašina ili nešto izvana, onda je iznutra. Skineš elisu očistiš i kapneš malo bagatovog niskoviskoznog ulja (ako se dobro sjećam)..
Pa da..
Ako nije prašina ili nešto izvana, onda je iznutra. Skineš elisu očistiš i kapneš malo bagatovog niskoviskoznog ulja (ako se dobro sjećam)..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
mislim da mi je jednostavnoije kupit novi 50kn sim tam...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Meni vent na grafi zuji i to fakat glasno, i to samo 5 minuta od početka paljenja kompa, poslije je dobro, svi drugi su ultra tihi, a i grafička je nova, nije stara niti 3 mj.
Zašto na početku zuji, a kasnije je dobro?
Imao ja na starom kompu problema s ventom koji je hladio procesor, podmazivao, čistio, ništa, onda sam nabavio jedan onakav kakvih ima u napajanjima, malo improvizirao i sad je super tiho![]()
![]()
bolje je kupiti malo skuplji i kvalitetniji vent, nego dati novce za nešto što će ti opet crknuti nakon par mjeseci, a u međuvremenu ti može sj* komp totalno.Izvorno postao Ifrit
ah da... ne usudim se ja to raditi. ja sam sva trampava. tog ulja bi bilo svugdje samo ne po ventuIzvorno postao XLR8R
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ovaj ventilator ima više od 2 godine a platio sam ga 50kn i dobro hladi a odkad zuji temperatura ne prelazi 30 stupnjeva... al ipak kad ovaj krepa ili meni pukne film kupim si ZALMANA i mje muke su riješene....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
papst 80mm, 9db, 110kn
RoBee
Bookmarks