mislim da ne...![]()
Vlasnik sam nove Ford Fieste, i baš gledam da u ponudi ima za radio aux ulaz, samo što je to nadoplata.
Sad me zanima jel ja mogu to nekako dodatno ugraditi, pa da mogu spojiti mp3 player na audio sustav od auta, pošto se nudi ta opcija pri odabiru opreme. Znači imam original radio od Forda sa CD-om, imam čak tipku AUX na radiju, samo mi fali konektor. Jer se može kako to srediti?????
Nemojte pitati zašto to nisam birao pri odabiru opreme, nisam je ja slagao!
Dečki imam povjerenja u vas!
Zadnji uredio sstrizic : 21-10-2006 u 20:14
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
mislim da ne...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
moji savjet ti je da iscupas taj original radio i bacis ga u baju i odes si kupiti novi radio s dvd mp3 readerom (sony - oko 2000 kuna)
![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Glupo mi je to raditi jer poboljšava izgled cijeloj središnjoj jedinic, taman je ukomponiran sa ostalim elementima
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
da sve je to lijepo, ali original radija, barem meni, nisu bas nesto
A šta ćeš. Ja ne volim kad središnja jedinica izgleda ko' šaka u oko. Volim da sve ima stila. A j**ga zamisli u novu peticu ili e klasu staviti sony mp3 player.![]()
![]()
![]()
ja kad sam uzeo golfa serije 4 novoga odmah isti dan nogom vani njegov radio jer je odvratno i ne sluzi svrsi![]()
a sta ces svako ima svoje
Pitaj u DOBAR ZVUK ZG. oni imaju sve moguce konektore i adaptere,ja sam imal slicnu situaciju sa audijem i kod njih sam sve nasel!Izvorno postao sstrizic
MALCOM X
Šta si radio kod sebe na audiju, ak se smije znati![]()
ima pojacalo za zadnje zvucnike posebno a original radio ima samo 2 izlaza za prednje pa nisam htel pilit kablove neg fino s adapterom to napravit. kaj oces spojit na aux?
MALCOM X
pa mp3 player!
kaj imas na fiesti chinceve il nekaj drugo?
MALCOM X
Ma uz ovaj radio što imam na fiesti, nudi se još dodatna oprema za spajanje mp3 playera na radio preko normalnoh 3.5mm jacka. E sada ja razmišljam, pošto imam isti radio, samo nemam taj izlaz, zašto ga sam ne bi napravio. Sigurno postoji neki konektor na kojeg samo priključim taj kabel koji ima završetak 3.5mm jack.
ima stari danas konektora i za stavit dvd u ladu nivu... al je jedino stos dal je stereo il mono ulaz,dal je 3,5voltni il 5,5v... da nebi bil nakraju razocaran sa soundom il da se ne dogodi clipping na zvucnicima pa ti sve ode u k...Izvorno postao sstrizic
MALCOM X
da dokažem da je moguće i na starijim autima..
ovako jučer smo ja i dva frenda stavljali na Yuga LAPTOP i iPod i uspjeli smo..
uploadao sam na youtube, pa pogledajte..
muzika koja se puštala su cajke, tako da oni koji ne slušaju, nemoraju gledati..
http://www.youtube.com/watch?v=VXbDkEaxrJc
http://www.youtube.com/watch?v=tGIvJ3ZMW9M
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Svaka vam čast... (samo da je bolja mjuzaIzvorno postao Bronth
)
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Bookmarks