Meni je bolji Live for Speed od Need for speed-a
www.liveforspeed.net
Need for Speed
Need for Speed II
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed: High Stakes
Need for Speed: Porsche Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Carbon
Meni je bolji Live for Speed od Need for speed-a
www.liveforspeed.net
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
a meni su najbolje sljedeće igre...
TOCA 3 DTM - izvanredno optimizirana igra, a grafika oduševljava sve ljude...
preko 500 različitih auta...
Onda GTR2 - nastavak najbolje simulacije ikad napravljene za komp... šta reći nego da je bolja... također extra optimizirano...
GTR2 nemože igrati svaka osoba... GTR2 je realna igra i sudaranjem u zid auto ti se ili razbije ili drastično uspori, dok recimo u NFSu ako se u zavojima čeeš po zidu ideš još i brže... hehe...
nfs mi se uvijek gadio zbog takih stvari i zato sam ga većinom igrao sa šiframa... neda mi se prelazit jer je totalno nerealan... al zato GTR i Toca, to je milina i uživanje u igri...
GTR2 pohvaljujem što imaju najbolji zvuk auta ikad napravljen, a tocu pohvaljujem što imaju extra odličnu fiziku... i to za svaki auto posebno...
jednostavno svaki auto koji vozite se drugačije ponaša... što je predobra stvar...
najbolji mi je bio underground 1
ne kuzim smisao sredivanja jednog lambo-a ili ferrarija
rade nasviram jednog golfa, peugeota, mazdu. hondu itd
Izvorno postao Krompirko
Probao.
Nula bodova.
Volan inače logitech Driving Force pro,zaključan na 540 stupnjeva u Logitech profileru.(GTR2,TOCA3,LFS)+momo kao rezerva(koristim gas pedalu od mome kao kuplung,a to samo u LFS-u,U GTR2 to nemogu namjestiti)
Ono što mii se najviše sviđa je LFS-ov outgauge sistem,npr možeš složiti praktično svašta(ako znaš programirat,naravno)
npr,koristiti svoj n.gage kao shift light/rev metar/pokazivač trenutne odabrane brzine http://junk.kegetys.net/OutGage.jpg i takve stvari.
Sad je izašao car sound remixer za LFS(programčić kojim se mjenjaju zvukovi auta u igri-strava stvarčica.
Isto tako mi se sviđa što nije grafički prezahtjevna(al traži jak CPU) i odličan netcode(ja sa svojom drek vezom na net komotno mogu otići na neki uddaljeniji server i ne imat problema sa lagom,i definitivno najbolji community od svih auto simulacija,bar po mom iskustvu.
A što se tiče NFS-a,mislim da imam nfs 1 i 2 negdje,pa ako ih nađem,uploadam na rapid.
Zadnji uredio Thunderhead : 30-10-2006 u 00:58
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OK sada kada imam carbon mogu reci da moj glas ostaje underground-u 2
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Underground 2 sto se igrivosti tice, ali nfs 2 je u svoje vrijeme bio bez konkurencije! A ni porsche unleashed nije los, to i danas znam zaigrat koji put...
NFS Carbon je najbolja igra svoje vrste ikad. Pogotovo je dobro obrađen Drift![]()
Ma nije tak loš Carbon kak svi pljuju po njemu! Upravo sam poćeo igrati, i sviđa mi se, a šta će biti dalje neznam!![]()
Bookmarks