most wanted je najveće smeće koje postoji (nadam se da carbon neće biti ) . najbolji mi je bio undrground 2 kojeg i sada pomalo proigram![]()
![]()
Need for Speed
Need for Speed II
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed: High Stakes
Need for Speed: Porsche Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Carbon
most wanted je najveće smeće koje postoji (nadam se da carbon neće biti ) . najbolji mi je bio undrground 2 kojeg i sada pomalo proigram![]()
![]()
NFS MW rula. igra je bas super.
a neznam kako ste isprobali carbon kad jos nije izaso :bunny:
undergruond prvi dio, definitivno najbolji po meni...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
fali na anketi II SE...di voziš drvo,kontenjer itd...
a neznam najbolji mi je underground 2....
a najviše sam se navozio 4-vorke..kada je izašla za jedinicu....i ono varanje preko memory carda..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Po meni:
Porsche Unleashed i Underground 1...
To sam nekako najviše volio igrati... Underground 2 je samo nastavk 1ce i ništa posebno...
Ali u svakom dijeli fali neki auti koje bi rado vidio umjesto nekih drugih...
Konkretno, htio bi da napokon ubace neku Alfu (147,159,Brera), BMW (M5,M3), recimo Opel Astra GTC, poneki Ferrari i Porsche i tako neke male "jurilice", to mi je falilo u Underground 1 i 2...
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa kaj nema M5-tice u most wantedu....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ima,to je glavni auto u igriIzvorno postao Vuxs
![]()
M3-ca ne M5-ica....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
NFS U2 meni najboljiali još nisam igrao carbon pa neznam.
![]()
Hot Pursuit 2 najbolji!![]()
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
glasovao za MostWanted... ali opchenito, najvishe sati proveo uz NFS 2... to je bila legendarna igrica (ferrari vs mclaren.. hehe, ferrari 4ever)
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Najbolji je Underground,ono igra je super. A ovi ostali nisu losi,ali ima nesto u njima sto mi se ne svida.
Carbon je potpuni promasaj,valda ovaj novi nece biti.
Bookmarks