neznam tocno ko placa cugu, samo znam da su decki ekipa i pol kaj se toga tice, bio sam dva puta na sastanku, i platio nisam niti jednom, iako sam se ponudio! tako da deckima skidam kapu! ocaj put bi mi njih mogli pocastiti
da
ne
i nek dojdu svi vezani za ZG i OKOLICU!! obaveznoo!!, a ostali iz drugih djelova HRV i INOZEMSTVA neka dojdu ako mogu
e da, daj mi recite nesto u svezi placanja cuge(nisan bia na prijasnjim sastancima)?? and posto WB i GOG misle da su glavni(odlucuju kad ce biti sastanak i ostaloo..) - mogli bi i pocastiti forumaše![]()
neznam tocno ko placa cugu, samo znam da su decki ekipa i pol kaj se toga tice, bio sam dva puta na sastanku, i platio nisam niti jednom, iako sam se ponudio! tako da deckima skidam kapu! ocaj put bi mi njih mogli pocastiti
i kaj bu onda opet slijedeći tjedan isprike kak neko nekam nekaj mora ić/radit/bit/dodaj_po_izboru (recimo meni idu kolokviji na faksu, to je pred zadnji tjedan pa bu panika) pa ne bu mogel doć... e ljudi moji, nikad na zelenu granu sa sastancima
cca. jednom mjesečno se wb/gog/nered/netko potrudi potaknut taj sastanak pa nikad nitko nemre... pa nismo tak opasni za kriglama ko što se stekao dojam u zadnje vrijeme...
a zasto ti nisi bio na prvom?
e sad ja neču doć ni ovaj ni drugi tjedan![]()
![]()
![]()
![]()
kad ste takvi.
dobar grah daleko se čuje
ajde ne serite, kaj smo takvi, wb je reko kad je sastanak i nama koji idemo u skolu to ne pase i onda smo odma mi picke, kako je vjeko reko "sjetite se da ste i vi isli jednom u srednju"... ma uostalom nema veze, radite kaj ocete
@coma - vidi samo prvu lajnu siga i sve ti je jasno![]()
eee... imam odma i kaj dalje kad se zatvori medo u subotu. BESTovci organiziraju tulum u tulumari na cvjetnom pa možemo tam navratit na jeftinu cugu i vidit kaj ima od studentica tam... u svakom slucaju, to je blizu mede...
ne kužim baš ovo da vama koji idete u školu subota ne paše - kaj ti imaš u subotu navečer školu (kod pervanaPoslao: coma_zgb
ajde ne serite, kaj smo takvi, wb je reko kad je sastanak i nama koji idemo u skolu to ne pase i onda smo odma mi picke, kako je vjeko reko "sjetite se da ste i vi isli jednom u srednju"... ma uostalom nema veze, radite kaj ocete) ili možda u nedjelju u jutro imaš vjeronauk pa se moraš naspavati pa nemreš doći?
Fakat mi nije jasno - pa subota je idealan dan - nema škole/faxa/kur*a, a sljedeći dan možete spavat do mile volje i ne morate rano u jutro po kruh kad ga ni nema za kupit. A za svoju ekipu si imao cijeeeele praznike da se s njima smucaš okolo. No dobro, pa nitko vas pištoljem ne sili da dođete, bit će još sastanaka, nije bed... al ovaj sigurno nećemo sad otkazat jer se mi fino idemo nać i u nedjelju pred jutro možete očekivat zanimljive teme na forumu...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tomo i ostali, kako da dođem kad sam bolesna? i tata me ne pusti? došla bi ziher jer jedva čekam da neke ljude upoznam
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
@wb,gog,capi.... stavite se vi u nasu situaciju
@capi ice biti maloljetnica tamo?
dakle da ponovim, KOJU SITUACIJU? NE KUŽIM? Vidi dolje:Poslao: coma_zgb
@wb,gog,capi.... stavite se vi u nasu situaciju
ajd objasni.ne kužim baš ovo da vama koji idete u školu subota ne paše - kaj ti imaš u subotu navečer školu (kod pervana ) ili možda u nedjelju u jutro imaš vjeronauk pa se moraš naspavati pa nemreš doći?
Fakat mi nije jasno - pa subota je idealan dan - nema škole/faxa/kur*a, a sljedeći dan možete spavat do mile volje i ne morate rano u jutro po kruh kad ga ni nema za kupit. A za svoju ekipu si imao cijeeeele praznike da se s njima smucaš okolo. No dobro, pa nitko vas pištoljem ne sili da dođete, bit će još sastanaka, nije bed... al ovaj sigurno nećemo sad otkazat jer se mi fino idemo nać i u nedjelju pred jutro možete očekivat zanimljive teme na forumu...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@wb...zakaj se mi uopće trudimo?......pa fakat ak nemrete u SUBOTU za vrijeme PRAZNIKA, u 8SATI.........e onda nemrete NIKAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma fuck them, idemo mi tomo solo, ja bum ponjel jogurt.![]()
zato kaj je zadnja subota u praznicima, a onda se ide sa ekipom piti i zajebavati loviti trebice, obicno je ta zadnja subota uvjel totalno luda! kaj je to na cvjetnom? to samo starija ekipa ili...?
@wb...može,ti pij jogurt a mi bumo pive....
kaj to znači da do sad niste dovoljno lumpali? Zakaj s ekipom nejdeš petkom van, ko svi normalni ljudi?Poslao: coma_zgb
zato kaj je zadnja subota u praznicima, a onda se ide sa ekipom piti i zajebavati loviti trebice, obicno je ta zadnja subota uvjel totalno luda! kaj je to na cvjetnom? to samo starija ekipa ili...?ma rekoh da ne trebaš dolazit na dugo, uostalom nemoraš uopće doć, nije bed, bit će još sastanaka. Mi idemo. A samo ću ti još reći da kad sam ja išao u školu nama je svaki dan bio na praznicima totalno luuud, a zadnje subote sam već jedva čekao da počne škola da se mogu malo odmorit od toga...
![]()
u petak imam trening! ajde ako bude sutra, roknite ga ranije, 7, pol 8! i vozis me do moje ekipe oko pol 9, moze?
nisi odgovorio na ono o cvjetnom
hvala kaj me nitko ne doživljava.
ma gle bolje da ne forsaš ak ti nije do toga... velim ti bit će prilika.Poslao: coma_zgb
u petak imam trening! ajde ako bude sutra, roknite ga ranije, 7, pol 8! i vozis me do moje ekipe oko pol 9, moze?
nisi odgovorio na ono o cvjetnom
ja bum valjda bez auta išo da mogu bez grižnje savjesti popit, a i cura mi ide nekam van s frendicama pa je lako zvrcnem kasnije da me doma vozi
a o cvjetnom ja pojma nemam, to zapp neš brije...
@andrea: a kaj te imamo doživljavat? Bolesna si, stari te ne pusti i bok!Niš, ozdravi nam što prije pa ćeš na sljedeći sastanak valjda doći. Od ovog ovak i onak niš koliko vidim, samo mi mobiloci idemo...
dobro
ma andrea koje su to fore, na posao mozes ici, a van ne![]()
old school zakon
ajde recite vrijeme i mjesto konacno pa cemo vidjeti
meni je jako žao ali bolje da me ne vidite kak izgledam. bez šminke sam i oči su mi crvene, imam podočnjake...nos mi je crven...Poslao: gog
ma andrea koje su to fore, na posao mozes ici, a van ne![]()
znači i to je razlog zbog kojeg bolje da ne dolazim, da se ne prestrašite.
Zadnji uredio andrea : 11-01-2004 u 15:41
Bookmarks