hebiga nemrete se kladit u njih dvoje, jer tu je ipak razlika u godinama..iliti bolje andreja Vs.fanica
@tomo dobar avatar![]()
da
ne
@wb...došla bu u full ratnoj spremi......
hebiga nemrete se kladit u njih dvoje, jer tu je ipak razlika u godinama..iliti bolje andreja Vs.fanica
@tomo dobar avatar![]()
a kaj je stim drugim sastankom??? kad ce to? ako mislite jos u ovoj godini, mislim da je vrijeme za dogovore!![]()
hoćete vi da ja dođem ili ne?
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
NARAVNO DA HOĆEMO! JA BUM TE OSOBNO NAZVAL AK BUŠ SE NEĆKALA!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
dobro, pa ne moraš se tak jako derat, bubnjići mi jebu sve po spisku....![]()
wb, svaleru![]()
dakle ja imam plan. kao i prosli puta kada ste se svi vukli na sastanak ko creva pojavili su se oni koji su htjeli doci.
Sastanak je na istom mjestu u petak (valjda je to 5.12) i nema diskusije.
hvala na organizaciji.
molim
dobar grah daleko se čuje
to je sad u petak? do kada se moze biti u tom bircu?
kaj te briga!!!
bitno je da se okupimo, ima mjesta di cemo otici (samo ponesi 1000 kuna sa sobom i nema beda)
mozemo tooloomarit i u redakciji.
(al onda ste naje..)
još samo da znam u koje vrijeme....?![]()
ajmo radije slijedeci petak, ja ovaj nemrem nikak...![]()
ja sam za! meni bi isto odgovaralo!
samo sam vrebala i čekala da netko to predloži....i evo....
ja sam za!
je nemrem sljedeća bar dva petka... UČIM jebenu NEUROLOGIJU! Tek negdje recimo onaj petak 19-tog?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma mozemo i onda!ja dolazim oko 11, ocete jos biti tamo i kolko dugo?
....izgleda da ništa od sastanka,opet bumo nered i ja morali sami rompat po ferenščici.....a ja baš naručio u petak Ramu i Naska da vam opelješiju aute za vrijeme meetinga.
sva sreca da u petak nemam auto!!
onda idemo ili ne?
pa reko ti tomo da ne... nema mene, a to ti je onda ko na misi tamo, ne isplati ti se ni doć...
znaci nista od petka, ******!
@coma isprazni kasicu- prasicu i dolazi u petak,bit ćemo Nered i ja na cugi
PS-uzmi osobnu da te ria ne hapi,naš da je poslje 22h zabranjeno bit vani maloljetnicima.Možeš i putovnicu,ak nebumo imali za cugu da ju prodamo.
@wb...pa da,nema ko radit pizdarije...
jos ce coma otici doma bez bubrega!![]()
naucit cemo mi njega prosit i prat sajbe na semaforu......bice loveeee!
coma ima dobar rad ruku (ono kužiš spiku eeee) i moći će puuno šajbi oprat u kratkom roku... A poslije mu slomimo onaj srednji prst koji tako ponosno svima pokazuje, pa nek prosi ko bogec...
Bookmarks