jel jucer bio sastanak u remyu??
da
ne
Nažalost? Šta ti bi se što prije htjela udati?
BTW htio sam te pitati kako to da si oprostila svom dečku i opet si s njim a još prije par tjedana je bilo da ti 'nikad ne praštaš, da je on govno jedno, prevarant, on za tebe ne postoji i sl..'???
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jel jucer bio sastanak u remyu??
@bigboss...nije,coma je išo u solo turneju po birtijama.
To je bio plan, ali je pao pod stol u prvoj birtiji nakon pol pive...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja sam malo provirila u vaše slikice s meetinga.... ej pa vi ste sve komadi...nemrs bilivit.... (cure, tj curu ne moramo posebno ni komentirat.....slika govori za sebe...) al decki moram vas malo pohvalit... (btw ne sumnjamd a ste i super osobe...ali trenutno komentiram samo slike) bas ste mi svi slatki![]()
copyright by Mjehuric
Btw imam neke pretpostavke tko je tko i bas me zanima da li sam pogodila..e sad bih ja vas molila ak vam se da bacit pogled na slikice koje navedem i otkrit mi tko je na slikicama:
idu brojevi...
005,007,011,029,030,031,038,040,044
ajd kom se da pa da bas vidim jesam li pogodila
copyright by Mjehuric
@bubles cini mi se da ces postati velika konkurencija andreji i po postovima i po..![]()
005 - gog
007 - whiteboy
011 - tomo
029 - coma i nered
030 - whiteboy i tomo
031 - bigboss
038 - buggy i coma
040 - tomo i nered
044 - tomo i nered
gog,WB,tomo,nered&ja,WB,bigboss,buggy&ja,tomo&nere d,nered
evo ja sam napiso po redu, nadam se da se nisam nigdje zajebo
u isto vrijeme, hehe
ja sam tri minute prije![]()
Bubbles zakaj ti nisi došla? Sljedeći put moraš doći OBAVEZNO, bez isprika! I vidim da će nas biti u globalu više jer su ljudi tek nakon sastanka skužili da su trebali ići pa im je bilo žao kaj nisu došli... sljedeći put SVI idemo...
a di je sljedeci put?
negdje u centru(da nebu lutanja i trazenja)![]()
sta fali remyu
ma bit će birtija prava, ali ne bu to tak skoro... možda prije nove godine...
e moze prije nove godine..pa da ja i ''mala'' dojdemo (dolazi u zg)
ma moze kada god ocete kaj se mene tice.
podsjeti me da gospodična dolazi, tako da ja ne dođemPoslao: vjeko
e moze prije nove godine..pa da ja i ''mala'' dojdemo (dolazi u zg)
hvala.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
daj se smiri
@andrea...znaš da nadimak "mala" može značiti suštu suprotnost, nešto kao kad gromada ima nadimak "mrvica" nemoj bit tak hrabra....ljepo ćemo se svi napit,a vas dve bute čagale po stolovima.
P.S. mala ovo je šala
ma kakva šala, to je moj diabolični plan!![]()
SVI dolaze, i baš bu fora da se andrea i vjeko malo pospominaju face2face!A za malu (u stvari je debela ko prasica, jel'da tomo?) nekak sumnjam da će do ZG-a...
jos ce biti sore na sljedecem sastanku
hrvanje u blatu - ja cu primat oklade
jel moze??
hehe, mislim da je bespotrebno pitanje postavljati muskoj populaciji ovog foruma (i onima koji se osjecaju tako)![]()
Bookmarks