pa normalno ti
da
ne
evo ja napravih anketu u kojoj su ponuđene dvije vrlo jednostavne opcije... znači, ako bi si netko dao truda da okupi sve Vas cijenjene forumaše jednu večer..da napokon vidimo s kime zapravo imamo posla....bi li se vi odazvali tom pozivu...? mislite li da bi to bila dobra ideja? i napišite tko od forumaša i forumašica vas najviše zanima užžžživo..!
pozdrav !!!
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
pa normalno ti
Ako si gladan pojedi nesto
da
Ovako nešto je već bilo više puta predlagano, bez uspjeha za sada. Imaš moju podršku i želim ti više sreće.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nisam to znala, hvala šljaka, ali znam sebe, kad za nešto zapnem ne puštam to dok ne postignem cilj
a tko časti?
casti onaj tko zove!
Naravno da bih dosao!
gle njih tko časti?! pa jebala vas cuga....samo vi meni dođite da vas vide oke moje...![]()
btw tko se to anketirao pod ne? ziher vjeko...![]()
moze
kaj ziher vjeko?kaj ja tu imam protiv!?
Definitiva DA.Samo kada,pitanje je sada.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Zasto nema mozda kao odgovor...ono mejvbi da mejbi ne
btw imam iskustava sa forumskim kavicama.....
na IMF u sam davnih dana bila aktivnija i jedna mlada dama (Malo Zlo) je inicirala balonijadu...sastanak forumaša uz balone kao znak prepoznavanja....
btw to ne moze svatko organizirat (ja ne bi mogla lol) ali mislim da andrea ima potencijala za poticanje i organizaciju...
btw na prvi IMF samit došlo je cca 25 ljudi bilo je mrak....družili smo se godinu dana...neki se naravno još druže...bilo je svega prijateljstva, neprijateljstva, ljubavi, zajednickih odlazaka na more, neki su cak ostvarili svoje prve prave poljupce (naravno ne ja hehe)... sve u svemu uhvatila me nostalgij.. bilo je super....zaista mrak...tulumarilo se, opijalo se kafenisalo...fotkalo cak.... dolazili su ljudi iz drugih gradova...
to s dobra iskustva zaista..... vrlo šareno sruštvo se okupi kad se nadju ljudi sa foruma (bilo kojih)...raznih godina..ljudi raznih interesa, raznih mjesta prebivališta....razne škole ljudi koje inače ne bi upoznali...ma to može biti zaista super
copyright by Mjehuric
jos samo da je broj cura i deckih jednak bilo bi mrak!
hehe zasto jednak broj?
copyright by Mjehuric
Najvjerojatnije bi došao ali iz iskustava s tim forum sastancima nemogu reći baš da bi bilo prezabavno na njima![]()
Uglavnom u par navrata isao sam se naci s ekipom s informatičkog foruma (pcekspert i cro-overclockers) i mogu reći da se 99.99999% vremena razgovaralo samo o informatici, brijem da bi tako bilo i na ovom sastanku - narafno pricalo bi se o mobitelima ali to je isti ***** drugo pakovanje
ma u zadnje vrijeme na forumu nije otvorena ni jedna tema o mobitelima, samo u cafeu i chataonici... tak da mislim da se ne bi pričalo samo o mobovima
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
onda na sajmu?
moze, samo koji dan??
subota oko podneva
ja isto mislim da se o mobitelima nebi pričalo. aha coma, sad kužim za subotu. napisala sam ti na pm. ja bum došla kad će svi doći....na naš sastanak.
Šteta, subota mi je zauzeta.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a vjerujem da vecini subota jedino pase
I okoliko sati bi to bilo?Poslao: coma_zgb
a vjerujem da vecini subota jedino pase
je li možete vi doć u split?
Hell Ain't A Bad Place To Be
Kad malo zatopli...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !