Imamo mi još članova iz Splita![]()
da
ne
znate kome se triba javit
Hell Ain't A Bad Place To Be
Imamo mi još članova iz Splita![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ko?
Miško
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nisan to zna triban ja još dosta učit (rekli bi ovdi da triban još pure i asfalta izist)
![]()
pura i asfalt, ajme majko koja kombinacija, sad znam zašto su Dalmatinci opičeni. Jedan prijedlog usput, napravite sastanak forumašica i forumaša koji gravitiraju moru.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ko je gravidan?
kolko nas ima?
...oštro sam protiv...
Mogli bi se još i spametiti od silnog druženja pa...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@miško pazi kud stavljaš određene stvari, pa nećeš postavljat ovakva pitanja
@dmi nema straha![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...ma sad sam gledao redakcijska i ina lica i ukoliko se budemo sastajali morat' ću na kompletan tretman (liposukcija, bojanje kose, peglanje bora...)...
ni to ti nece pomoci
znam ti ja jedan dobar kozmetički salon,....![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Koja je širina ulaznih vrata???![]()
ulaziš kroz garažu izlaziš kroz izlaz za mačke na vratima...hehe![]()
kaj onda ocemo ili ne?
coma ti to o sastanku ili.........?
pa neznam, kaj mislis koja je tema?
možda iskemijamo nešto ovaj petak, ak ja budem zdrav
Ajde ak i ne iskemijamo, a mi izađemo, dajte brojeve pa vas zovemo.
Jedino me zanima kaj bi bilo s onima koji su daleko od ZG-a, dal bi imali gdje prespavat ako bi se jednom nešto dogovorili?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a ajmo na info-u u subotu!
p.s. di da damo brojeve?
moš na pm ili ovdje, al ak bi se nešto organiziralo htio bi da dođu i ovi koji nisu iz zg-a, pa me zanima da li imaju smještaj ili im netko od mladih forumaša može ponuditi a onda ćemo se lako dogovoriti. zato bolje ne ništa na brzaka. a što se tiče info-a ja možda odem sutra popodne, u sub mi se ne da jer brijem da će biti prevelika gužva. A i mislio sam da se nađemo negdje vani na cugi-dve-tri...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ako bi u petak, ja bi mogo oko pol 12 jer imam trening prije, tako da neznam! evo broj, 091xxxxxxx!
Zadnji uredio coma_zgb : 21-12-2003 u 13:54
098 626 712
ja svoj broj micem za par dana tako da ko oce neka ga zapise
i jeste se nasli???
Bookmarks