...pa onda svratili malo u Slavoniju...do Vinkovaca,Nove Gradiške,Požege,Osijeka...
da
ne
...pa onda svratili malo u Slavoniju...do Vinkovaca,Nove Gradiške,Požege,Osijeka...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
zasto???Poslao: Bubbles
znam ja zakaj bigb hoce da coma organizira....![]()
![]()
hrpaaaaaaaaa zgodnih, lakih (kilama naravno) maloljetnica plus dvoje (ak dobro pamtim) punoljetne ak netko bas pozeli nesto starije
![]()
![]()
copyright by Mjehuric
ne samo kilamaPoslao: Bubbles
lakih (kilama naravno)
![]()
pa onda malo do playera u Kanadu, pa malo u burkina faso,mauritaniju, čad, gabon, rusiju, egipat, indiju, sisak, Japan, Kinu, donju stubicu, Švedsku, Dansku,Brazil, Široki Brijeg............................Poslao: Eminem
dobar grah daleko se čuje
tam smo vec bili, daj nesto originalno...
kak si pogodilaPoslao: Bubbles
hrpaaaaaaaaa zgodnih, lakih (kilama naravno) maloljetnica plus dvoje (ak dobro pamtim) punoljetne ak netko bas pozeli nesto starije
![]()
![]()
![]()
coma pocni traziti prostor
evo kupio sam pet gajbi neke nove cuge za meeting.
![]()
al cemo se oblijat![]()
...samo je pitanje kolko ima konzerva u jednoj gajbi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nered, sta je to ? neki juice![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
imas 5 gajbi u jednoj konzervi
jel daje krila![]()
copyright by Mjehuric
da samo krila. i batke i zabatke i rep od svinje, a nekima možda i pamet prosvjetli![]()
ja sam ziher da mi niti to nebi pomoglo
....nisi ti kriv....
znam, ******
Poslao: KaKaV NeReD
da samo krila. i batke i zabatke i rep od svinje, a nekima možda i pamet prosvjetli![]()
![]()
..."nered",jel ima tog u slobodnoj prodaji (da znam kupit još)...Poslao: KaKaV NeReD
evo kupio sam pet gajbi neke nove cuge za meeting.
![]()
al cemo se oblijat![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
imas ducan kod doma sportova koji to prodaje
coma kad je sljedeci sastanak???
neznam, budemo se dogovorili, ocemo sutra? ali cijelu noc
ovako, sastanak je u subotu u 8 navečer, može opet u onoj istoj pivnici kod kvatrića (budweiser). Evo, obaviješteni ste. Ko mi ne dođe čestitat novu godinu i božić bit će bannan.
Ozbiljno ljudi, ajde ovako je najbolje kad se odmah postavi vrijeme i mjesto, sad svi sve znate, pa se vidimo.
Može? Može!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma jesi looood, pa subota je zadnji dan praznika, dosta forumasa su srednjoskolci , prebacimo to na nedjelju
valjda može
nema prebacivanja coma, meni su praznici već završili i boli me za vas školarceovako to mora biti fiksno, jer bi stalno neko imao nekaj za reči tipa 'joj meni ne paše tada, meni tada..' e pa hebiga, ima vam svima pasat. Uostalom, kakve veze ima kaj ti je zadnji dan praznika??? Pa još bolje, bar ga sad možeš iskoristit na dobar način.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks