Pa prije svakog slanja poruke moraš ga uključiti,to je jedino sranje.Izvorno postao Slide
Pa prije svakog slanja poruke moraš ga uključiti,to je jedino sranje.Izvorno postao Slide
Ma...
Danas sam puno napredovao
I zadnje pitanje; dal mogu ikako napraviti backup kalendara pa da ga u slucaju ponovljenih problema mogu jednostavno vratiti nakon flasha, jer mi je unutra bio cijeli raspored predavanja i hrpa rodjendana
Edit; koja je najnovija verzija p2k-a i otkud je mogu slkinuti?
P2K tools a za kalendar nisam siguran,to mi još nije trebalo pa se nisam time pozabavio.![]()
E... Problem.
U imenik mi sad s tim flashom od jucer stane niti 200 brojeva a kad nesto poukusam unjeti u datebook nakon sto unesem ime, vrijeme, trajanje, ponavljanje, kliknem done i... NIŠTA SE NE DESI prvih par sekundi da bi se zatim mob iskljucio, opet ukljucio, a event nije ostao memoriran! Help!
Mozda tupasto pitanje al here goes; di mogu skinuti/dal netko ima "originalni" software za v3x jer s onim kojeg sam skinuo neki dan stalno imam probleme![]()
Zadnji uredio Inovator : 09-11-2006 u 23:36
Pa skini ovajIzvorno postao Slide
S/W Version: R252211LD_U_85.99.50R.shx
Flex Version: USRAZRV3XRURXXR2522100A
Isto sa PlanetMotoX
BTW-ja nabavio V3x za 1180kn![]()
![]()
Nemogu dočekati da mi stigne
Meni ga je vec pun k****! Opcije su odlicne, jos kad bi radileIzvorno postao Ghost Face
![]()
A baterija je prica za sebe, traje puuunih 24 sata :bunny: :bunny:![]()
Evo flashing in progress, pa cemo vidjet sta ce bit
Evo sad sam mu stavio taj flas kojeg si rekao, opet isto sranje, messagess full iako sam ih sve pobrisao!
Ay kad dobijes taj mob shvatit ces o cemu pricam![]()
Slide, koji god sw da stavis opet ce ti se javiti taj problem. U nekim koracima gresis, e sad u kojim to ti treba znas. Prvo, preco commandera poskidaj ono sto ti je vazno, imenik i ostalo mozes preko MobilEdit_a ili MPT uradis sihronizaciju. Uzmi MP noviji i izflesuj mob, formatiraj karticu i vrati imenik, i sve ostalo, a sto se tice baterije ima dosta razloga da traje samo 24 sata, pogledaj da li je simbol za konekciju iskljucen, koji zna "vuce" struju.
Pokusaj da zapisujes sta radis, i radi jednu po jednu i pusti mob da radi dan dva pa predji na sledeci korak i onda videces gde gresis.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Bookmarks