znate šta za janicu me čisto boli k....
kaj se ti pališ na janicu? ili na gipsa?![]()
gle, ne poznaš ga ni ti zato budi tiho. ja nisam rekla da ona voli pažnju, niti to mislim, ali boli mene kura_ za njenog Raula i za njeno zdravlje, mislim preuveličavaju sve ti novinari....
i zakaj je ona sirota? daj wb....pssssst![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
znate šta za janicu me čisto boli k....
Hell Ain't A Bad Place To Be
...kao i nju za nas...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Hell Ain't A Bad Place To Be
konacno pametna
Ko kaže da ja ili netko moj ne pozna Gipsa i ekipu? BTW baš je napisao predgovor knjizi o skijanju koja je prekjučer bila promovirana, a čiji su autori moj bratić i stric. A u kojoj sam ja pomogao u dijelu gdje se govori o mišićima i sl. (****** moram se pohvalitiPoslao: andrea
kaj se ti pališ na janicu? ili na gipsa?![]()
gle, ne poznaš ga ni ti zato budi tiho. ja nisam rekla da ona voli pažnju, niti to mislim, ali boli mene kura_ za njenog Raula i za njeno zdravlje, mislim preuveličavaju sve ti novinari....
i zakaj je ona sirota? daj wb....pssssst![]()
). Znamo ga mi dobro i zato andr. pssssst tebi
E da, ak te, citiram 'boli kura_ za njenog Raula i za njeno zdravlje...' zašto si otvorila ovu temu? Pogledaj svoj prvi post. Po njemu ispada da ti je žao što je Janica bolesna (mislim da ima i tužni smajlić tamo) i tamo pitaš neš o Raulu... LOL, jesam te!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
bit će tebi LOL kad te ja dohvatim.
otvorila sam temu jer me baš zanimalo šta vi svi ovdje mislite, jer sam se neki dan sa frendom s posla zakačila u vezi toga.
on isto brije kao i ti.....
meni je nju žao ali nije da me zanima njen privatnjak.
![]()
Andrea ima li neko da se ti nisi zakvačila?
Ja ću samo reći da ju ne podnosim,a to za vezu,kao što je rečeno,PREVIŠE NAPUHANO.Mediji za njom lete,osobito novine,ko muva za govnetom.Mislim da je to stvarno previše.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
eh..... vjerujem da nije lako kada si toliko medijski eksponiran, a to je zaista dvosjekli mač s jedne strane im itekako odgovara biti u medijima, ali to nosi onu negativnu stranu kopanja po prljavom vešu ili po vešu koji bi ipak htjeli zadržat za sebe....
ne možeš imati ovce i novce il jesi javna ličnost ili nisi, a da bi ti novinari i ljudi općenito trebali imati neke granice oko toka...bi svakako...no to je offtopic,
Nije lijepo da se tako iznose podatci o njenoj navodnoj bolesti
a i znate kaj meni je to sve sumnjivo, naime danas sam je imala priliku vidjeti uživo, ženskica je simpa, slatka vesela i djeluje zdravo....
ne djeluje kao teško bolesna osoba na samrti mislim to su fgluposti do neba
ocito i ti doktori zele poštpopoto doci u medije
njeno zdravlje bi trebali ipak ostavit njoj a slavit njene iznimne skijaške uspjehe.....
btw vjerovali ili ne vidjela sam je u dućanu s mobovima (nećemo reći kojem), kupovala je mob....
ja sam bila na redu odmah poslije nje...tak da i ja imam novi mobbbbbbbbbbbbbbbbbb
dapače dvaaaaaaaaaaaaa
Zadnji uredio Bubbles : 08-11-2003 u 20:01
copyright by Mjehuric
a zašto je problem u medijskoj eksponiranosti Janice.... zar netko može za njene uspjehe i dostignuća reći da nisu dovoljna da se o tome piše u medijima i da uđe u sportsku povijest???
ajde vi trenirajte svaki dan od jutra do mraka, odite na kondicione, ovakbe onakve treninge, podnosite sav taj stres i na kraju osvojite kristalni globus etc...
istina je da su neki sportovi više a drugi manje eksponirani...
npr veslanje koji je izniman sport je većinom u sjeni za razliku od nogometa koji je na vrhu.....
to nije baš logično... ali opet se sve vrti oko novaca i interesa....
zatim kakve veze ima obrazovanje sa sportskom karijerom i eksponiranosti uspješnog sportasa u medijima?
Da li je nužno da sportaš ima visoko obrazovanje? U kojem smislu to pomaže njegovoj karijeri?
Da li to znači da iznimno obrazovani moraju imati sportsku kulturu, talente i sportsko obrazovanje???
copyright by Mjehuric
mislim da ste ostali ti i šljaka.Poslao: miško
Andrea ima li neko da se ti nisi zakvačila?
i mirko filipović![]()
...dobro sad znaš kako se branit' protiv Mirka...![]()
da ali minotaura sam svladala, a mirko je izgubio od njega. kužiš, znači da bum bez pol frke mirka sredila....nebu se bunio
...kakav zi zahvat upotrijebila na Minotauru...
na polugu sam ga dobila...![]()
dobro da se drzite teme
@Coma, al misliš da Janica nebi napestala minotaura?
...mislim da ne bi pa ima zdravstvenih poteškoća...![]()
ribica mala moja, ma nemoj mi se samo ti ljutiti....nego reci ti meni šta ti kažeš na Janicu? općenito svePoslao: coma_zgb
dobro da se drzite teme
Bookmarks