Ako takav proizvod ostave samo za azijsko tržište, onda im je odjel marketinga u onoj stvari... Takav proizvod se treba ponuditi na svjetskom tržištu... Univerzalan je, a dobar...Izvorno postao Inovator
Ako takav proizvod ostave samo za azijsko tržište, onda im je odjel marketinga u onoj stvari... Takav proizvod se treba ponuditi na svjetskom tržištu... Univerzalan je, a dobar...Izvorno postao Inovator
Lijep je. Ali mi dizajn previše baca na onaj BenQ-Siemens..
http://www.gsmarena.com/lg_ku800-1744.php
ocito niste upoznati s ovim mobom. cokolada s prosirivom memroijom i 2mpx foticem.
Uh, to će mi bit sljedeći mob, čim dođe, jeben je.![]()
lijepi je skroz. se zna kad bi trebao doci?![]()
Izvorno postao SrKi
ovaj cokoladni mi je lijep i fora je,ali mislim da se nikad nebi naviknula tipkat na tome,slucajno prodes s prstom vec ti se sve moguce ukljuci![]()
mob i u Eu dolazi....za Božić....
![]()
sad znam sta cu djedu bozicnjaku napisat u pismo sto zelim ispod bora![]()
dizajnerski je pun pogodak,samo da jos i softverski bude pravi i da se pojavi u evropi.
Jeej!Izvorno postao smogovac
![]()
![]()
![]()
Meni i nije baš toliko dizajnerski impresivan... sviđa mi se upotreba metala, no dizajn mi je niš posebno...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks