to je neka greška danas ni meni ne radi
ovako stari ima normalan njihov e-mail(prek dsl) ja sam si juce aktiviro dodatnu e-mail adresu sad kad sve ljepo stavim u outlook ja dobim njegove majlove sad jel se nekak da sredit da on moje nemože skinut i da ja njegove ne?![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
to je neka greška danas ni meni ne radi
misliš? ali ovako ja se spajam na server prek korisničkog imena i lozinke koju i stari koristi
A KAJ SAD TI GLEDAS�
neznam onda sorry
ma meni on skida majlove bez beda ali sam primio mail koji je bio namjenjen starom sad me zanima dal če to bit uvjek ako da kak to maknut
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ne ne bi trebao
debilana koji ce im onda ku*** te dodatne e-mail adrese? no nebitno koji e-mail onda radi u outlooku?
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ne ne bi trebao znači da mislim da nećeš primat poruke njegove ali nisam siguran probaj još nekog pitat. Najbolje ti je uzet neki e-mail na yahoo pa imaš e-mail na webu i u outlooku
Jesi ti otvorio dodatni e-mail ili family korisnički račun?Izvorno postao Ifrit
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
neznam uzeo sam onaj koji je se može otvorit na korisničkim stranicama
A KAJ SAD TI GLEDAS�
I jedno i drugo imaš na korisničkim stranicama. Family korisnički računi su skroz dolje, treći odozdola. Otvoriš to i imaš opciju dodavanja do 5 dodatnih računa. Tu si kreiraš račun i dobiješ korisničko ime i lozinku koja je drukčija od one osnovne. Naravno dobiješ i email oblika ime.prezime@xx.t-com.hr xx je grad.
Za spajanje na net koristiš postojeću lozinku, a za email tu od dodatnog računa.
To sam napravio svojim sinovima i pošta se ne miješa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hej,sljaka,a jel se to kaj placa??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ne, ne plaća se ništa dodatno, ako koristiš samo email.
Ako se preko tog računa dialup-om spajaš na net ( jer to nije adsl račun) onda plaćaš. Samo ne znam tko bi bio lud uz adsl spajati se dialup-om![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
znaci,ja mogu aktivirati taj family racun,i nista ne platiti...jer uvijek sam htjela to napraviti ali sam mislila da se placa...nis,idem onda to napraviti![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
normalno onda da ti skida mail sa starog....jer se spaja na acc stari i koristi stari profilIzvorno postao Ifrit
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks