Sad se dvoumim di da kupim k750i,u t-mobilu ili u vipu,Ut mobilu je oko 1500 a u vipu 1700 kn,ali bi onda moro se prebaciti sa vipa na t-mobile?![]()
Sad se dvoumim di da kupim k750i,u t-mobilu ili u vipu,Ut mobilu je oko 1500 a u vipu 1700 kn,ali bi onda moro se prebaciti sa vipa na t-mobile?![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Čuj,ak ti nije bed 200Kn više onda uzmi u vipu.
Al ak ti je baš zbog cijene onda kupi u oglasniku,koji je otključan.![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
ne baš bi iz vipa ili t-mobila,zašto iz vipa da uzmem za 200 kn više u čemu je bolji u vipu naspram t-mobila.
Ovaj u vipu ti je brandiran na vodafone, ima one ikone, meni, slike i ostale gluposti od vodafone-a, a za t-mobile-ov ti nisam siguran.... a i di god da ga kupis i odkljucas ko da ce oni na servisu to vidjet...kak ce on znat da je mob odkljucan ak tebi recimo ode software i neda se upalit mob?
Never fear I is here!!!
inace , nema ti ih skoro uopce po ducanima u paketima , frend neki dan isao po k750 za vip i stavio se na listu cekanja u jednom centru .
Moj savjet bi bio da kupis u Tmobile-u. Razlog je software. Oba operatera stavljaju svoj (brandirani) software na mobitel, ali VIP/Vodafone soft ima ikone koje su ruzne do bola (nije uopce subjektivni dojam, jer nisam do sad sreo niti jednu osobu kojoj su te ikone ljepse od klasicnih SE ikona). Tmobile barem koristi normalne ikone ...
Slažem se sa dorianom...
imao sam D750 a u rukama sam imao i K750 brendiran na vip i imao je one vidafone ikone... Ovaj u T-mobu ima standardne ikone...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ali oba dva su isti mobovi mislim po hardweru da se k750i iz vipa brzo pokvari?
ako se i pokvari,imas garanciju.
Ja sam kupila svojeg W810i u VIP-u,i sve stima kako treba.Meni ne smeta sto ima vodafone software,meni je vazno da mogu slati sms,mms,i igrati igrice i stavljati teme slike i slikati neke slike,meni je to jedino vazno,zvuk mi nije bitan,jer imam sve isključeno.
Ti razmisli koji ces kupiti ili u vipu ili t-mobile.
Ja sam svojeg platila 2.490,00 i zadovoljna sam svojim ljubimcem
To što je mob iz vip-a ili t-mobile-a, neznači ništa... upravo zbog toga što su hardwerski isti, može se isti kvar dogoditi i kod jednih i kod drugih...Izvorno postao silvano
![]()
To nikad nije isključeno...
A nejveća mana K750-ke je joysticka, ali ko što zmija reče, imaš garanciju...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma to meni ne igraju ulogu ikone jer ću ga ionako odmah u w800 preflešati,znači da uzmem ovaj u t-mobilu i karticu preseliti na t-mobile?
Bookmarks