nisi ti recimo uljez nego ti jesi uljez
a zanima jel te taj dobročinitelj može otkriti ili ne![]()
nisi ti recimo uljez nego ti jesi uljez
a zanima jel te taj dobročinitelj može otkriti ili ne![]()
Nije uljez nego je žrtva...
Uglavnom ti važi pravilo: moguće je otkriti tko ti se spojio po MAC adresi mrežnog adaptera 'uljeznovog' računala, no praktički je nemoguće toga čovjeka kasnije pronaći. Ako ga na neko čudo i pronađeš, ne možeš mu ništa jer si sam kriv što nisi zaštitio svoju mrežu. Taj čovjek ti praktički nije ništa ukrao, samo je izrabio vezu koju si ostavio otvorenu na korištenje. To je kao da ostaviš otvoren stan i onda ideš tužiti nekog prosjaka jer je ušao u njega i zaspao na podu (glup primjer, u tom slučaju bi možda i dobio parnicu protiv njega).
Najbolje da nazoveš SZK T-mobilea i pitaš ih kako je to regulirano, oni valjda znaju i poziv ti je besplatan![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
mislim da bi ti u ugovoru o korištenju usluge trebalo pisati da si dužan zaštititi se, odnosno svoju mrežu, odnosno svoju privatnost općenito. mislim da zakon tako formulira, barem za poslovne slučajeve, dakle u elektroničkom poslovanju su firme dužne i obavezne zaštititi svoje povjerljive podatke, tako da bi tom logikom trebalo slijediti i za fizičke osobe i usluge koje koriste.
ali, ako ima koji pravnik (npr. jsp_m) neka javi pravno stajalište.
ja poznam majmuna koji to uredno radi![]()
ne znam kaj bi mu čovjek napravio , pas mater :bunny: laptopom se voza okolo i dere po nedužnima .
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks