Mislim da bi za telnet morao imati otvoren port u firewall-u i aktivan server na kompu.
Mislim da bi za telnet morao imati otvoren port u firewall-u i aktivan server na kompu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
@Slide: ne želim ni komentirati tvoje ponašanje. Ti samo prikrivaš činjenicu da KRADEŠ od drugih ljudi. Baš bih volio vidjeti tvoju reakciju na tako nešto,bi li iz toga izvukao pouku da "život nije fer" ili bi j**** mater dotičnomu?
znaci stim upadom se nista nemoze napraviti,pa cak ni adsl promet povecati jer se nemoze koristiti p2p dok se ne podesi
port forwarding na routeru,a to se moze samo ako se zna lozinka od routera ,naravno ako ju je korisnik upotrijebio![]()
Sad cu ti reci nes ovak inace...
mene bi pljuvao, no ja ne govorim o nekom obicnom malom korisniku i da mu kradem net...
imam ja hvala bogu jedan od extra dobrih flat paketa sa super brzinom i ne treba meni tudji internet...
Backtrack koristim da upadnem u wlan mrežu carneta oko ETFOSa
ja sam po prirodi snalažljiv... čovjek je pitao šta ako, i ja sam mu rekao način na koji bi ja muljao da sam na njegovom mjestu... nemaš me šta pljuvat mene za moje mišljenje...
i da... sve linux distre se spajaju na prvi wlan koji osjte... a one se na taj i taj ap spajaju dok loadaju drivere wlan kartice pri bootu ( jos dok nisi logiran )
P2P ce raditi ali ne punim kapacitetom tak da ne kuzim kome bi se isplatilo visiti na nekoj lokaciji dok mu se nesto ne skine..
Tako je. Brže je sa rapidshareom i onda kad završiš sa 100 MB-a, pokucati korisniku routera i zamoliti ga da resetira router![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks